Granitový dřez šedý

Jsme autorizovaný eshop s granitovými dřezy Franke. Nabízíme vám různé druhy legendárních, značkových granitových dřezů do kuchyně za bezkonkurenční ceny! A není divu - díky vysoké kvalitě a nejrůznějším barevným provedením se hodí do každé kuchyně.


V našem e-shopu naleznete granitové kuchyňské dřezy renomovaných značek v mnoha technických variantách, . Možnost vrácení zboží do dnů. U výběru barvy je vždy třeba myslet na okolí umístění dřezu, barvu.

Béžové odstíny, Šedé odstíny, Bílé odstíny, Hnědé odstíny . Vhodné pro každou kuchyni. Granitový dřez s krátkým odkapem. Materiál dřezu Fragranit DuraKleen s antibakteriální úpravou Sanitized. Odolnost proti poškrábání, nárazu a všem běžně užívaným čisticím prostředkům.


Reverzibilní (otočné) provedení - levá i pravá varianta. Hloubka vany dřezu je 2mm. Antibakteriální provedení, doprava zdarma po celé ČR!

Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 4mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat.


GRANITOVÉ dřezy jsou vyrobeny z přírodního křemene , žuly , pryskyřice s přísadami zajišťující spojení žulových částic. Dřezy mají vysoký stupeň antibakteriální ochrany, kterou zajišťuje přidání stříbrných iontů do. Výřez: 9× 4mm (rádius mm) Dřez : 4x 4x 2mm. Spodní skříňka: od 6mm.


Provedení granitu : šedý kámen – horní montáž. Naše dřezy a baterie jsou skladem v pěti uvedených barvách : Kód 1pískovo béžová. Prohlédněte si cenové nabídky na Franke SET Ggranitový dřez MRG 611.


Samoa od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Franke Maris MRG 65 970x5mm, granitový dřez , šedý kámen 114.


Dřezy: 3× 4× 2mm 1× 3× 1mm. Jedna z hlavních částí kuchyňské linky je dřez , nejen že slouží k umývání nádobí a potravin, ale také musí hezky vypadat, aby nekazil celkový dojem z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.