Symbol ždímání na pračce

Já mám samostatné ždímání s takovým tím symbolem šneka. Je-li správně nastaven program s odstřeďováním, pračka si mimo jiné hlídá i rozložení hmotnosti prádla v bubnu. Co znamená těchto znaků na pračce ? Aug Jak uklidnit skákající pračku ? Abyste si nezničila nové.


Stanovuje značně omezené mechanické působení, normální máchání, normální odstředění a zákaz ždímání výrobku ručně.

Výrobek se může vyvářet. Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost. Mechanické působení, máchání bez kontroly teploty vody a. Během praní se výrobek může pouze lehce mnout a lehce ručně ždímat bez kroucení. Philco a je tam jen pár symbolů , ale nikde není symbol spršky či něčeho podobného, což by měl být symbol máchání.


Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu. Mar Mám starší pračku zn. Vanička s vnořenou rukou znamená ruční praní prádla s teplotou vody max.


Přinášíme vám přehled symbolů z praček Whirlpool, které byste měli rozhodně znát a které stojí za to vyzkoušet.

Pamatujte však na to, že ve chvíli, kdy zapínáte pračku bez prádla, je třeba vypnout fázi ždímání. Symbol odloženého startu i. Tento program (40°C) byl testován a schválen společností The. Vanička je použita jako symbol znázorňující praní, ať už ruční nebo v pračce. Woolmark Company pro vlnu určenou pro praní v pračce.


Tento symbol praní se používá zejména pro. Používejte je tehdy, když se budete domnívat, že nepotřebujete celý program praní. Před volbou nového programu se pračka musí na. Rychlost ždímání můžete snížit stisknutím tlačítka (4). Máchání prádla (včetně ručně praného) bez ždímání mezi cykly máchání, pouze s. Program se spustí po uplynutí nasta- veného času odložení.


Zrušení odloženého startu po stisknutí tlačít- ka 8: 1. Uveďte pračku do stavu PAUZY stisknu- tím tlačítka 8. Stiskněte opět tlačítko ke spuštění pro-. Prací symbol C, Prát v pračce při maximální teplotě vody 95°C, normální mechanické činnosti a běžné ždímání. Prací symbol C, Prát v pračce při maximální teplotě vody 60°C, normální mechanické . Mírné máchání a mírné odstřeďování prádla.


Prádlo nesmí se ždímat ručně.

Normální máchání a normální odstřeďování prádla. Pokud pou- žíváte pomocnou. Po dokončení se na displeji zobrazí symbol Konec . Praní v pračce “ nebo „Žádné . Pračka je vybavena speciálním zařízením, které při ukončení programu způsobuje, aby se buben vždy otočil směrem nahoru. Jestliže si přejete pouze vypustit vodu bez ždímání , vypněte tlačítko s probíhajícím programem a zvolte nový program pro vypuštění vody z. Vaší novou vrchem plněnou pračkou.


Vypouštění odpadní vody. Připojení k elektrické síti. PŘÍPRAVA PRÁDLA K PRANÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.