Staré televizní hry

MARIO, CONTRA, NINJA TURTLES, ROBOCOP a spoustu dalsich. Seznam her je na fotografiich. Desitky kazet v jedne za bezkonkurencni cenu. TV Televizni hry retro stare klasicke. TV televizni hry retro stare klasicke.


Super Mario, Zelda i Donkey Kong.

Fanoušci starších her z osmdesátých let se mají v letošním roce opravdu na co těšit. Prilis mnoho koncovek, prilis slozita TV. TV video hry a kazety za 30Kč. Tato nabídka od prodejce Lordludwa byla archivována dne 20.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 30Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Staré Tv hry funkční s orig. D brýle virtual reality.

Nintendo Blue- speciální edice (NTSC-J). X BOX 3s příslušenstvím. Inzerce - tv hry na kazety, inzeráty. Prodám čtyři hry na Comodore 64. Poptávka - stará herní konzole Pegasus.


Kazety VHS, DVD a počítačové hry. Videohry TV hry herní konzole. Daruji stáré televizní hry. Pistole funguje, ale sníma jen na crt obrazovkách na lcd se nechytá. Většina vystavených her se podařila spustit.


Zdroj na fotkách bych si ponechal. Snad všichni známe někoho, kdo miloval staré hry už v dobách, kdy byly telefony velké téměř jako noha slona. A pro takové nadšence tu máme skutečnou lahůdku.


Balíček se kterým se lehce vrátíte do minulosti a můžete se kochat jednoduchou dávno překonanou grafikou. Samozřejmě si ji můžete vychutnat zcela . Herní konzole - zahrajte si legendární hry herní historie od firmy Atari na této retro herní mašince Atari TV Handhel připojíte ke každé TV , obsahuje 50 . Neleží někomu funkční doma? ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.

Maminky vědí, že staré TV hry stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Vedle sledování filmů, televize a poslechu hudby, lze nově na zařízení hrát i hry , jak to známe například od podobné krabičky Shield od Nvidie. Ostatně spolu s ní má i Apple TV dotykový ovladač, který také může sloužit k ovládání her a stejně tak bude možné využít gamepad.


Srovnání staré a nové Apple . Zdravím, koupil sem si TV hry , abych zavzpomínal na staré časy a zabavil 6ti letou dcerku - jenže problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.