Sencor element p5501 dotykové sklo

Sencor Element P4dotykové sklo jen u nás skladem a výhodně! Servisní díly nakupte zde. Dobře vybavený a opravdu svižný. Wifi, BT GPS, dual SIM.


Predám na súčiastky nefunkčný sencor element P5LTE s krabicou.

Displej, baterka aj dotyk sú funkčné, vadná doska. Prosím Vás NEPÍŠTE mi SMS - NEODPISUJEM. Prepáčte, ale NA DOBIERKU, ani KURIÉROM NEPOSIELAM!


LEN OSOBNÝ ODBER u mňa doma . Upadl vám telefon a prasklo vám dotykové sklíčko s digitizérem? Vyměníme dotykové sklo za nový a bude váš mobilní telefon šlapat zase jako hodinky. GHz, GB pamětí RAM a grafické jádro Mali-4MP.

Pro systém a data je k dispozici GB interní paměti s možností rozšíření . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Velikosti displeje: (technologie IPS LCD) . Jeho odolnost má kvalitu krytí IP 6 což značí že je chráněný. Stále sa však jedná o dostupný telefón, ktorý. Svoje snímky môžete okamžite zdieľať na. Inzeráty lcd v kategorii Ostatní mobilní telefony bazar na Sbazar.


Smartfón Extrémne odolný dotykový telefón s certifikáciou IP6 vďaka ktorej vydrží minút pod hladinou. Telo je prispôsobené pre extrémne podmienky použitia. Operačný systéAndroid 4. Jelly Bean Displej: typ IPS kapacitný, uhlopriečka rozlíšenie 5x 96 1milióna farieb, krycie sklo. Rozlišení fotoaparátu: Mpix. Konstrukce telefonu: Dotykový.


Extrémně odolný dotykový telefon s certifikací IP6 díky které vydrží minut pod hladinou. Tělo je přizpůsobeno pro extrémní podmínky použití. How to Hard Reset Pantech Element and Forgot Password Recovery, Factory Reset - Duration: 3:46.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.