Journeyman gladiator x8

Nejlepší, nejsilnější, největší, nejprodávanější. Klíčem úspěchu je bezesporu spolehlivý dvouválec 8ccm se špičkovým výkonem koní a Nm kroutícího momentu (off-road úprava) společně s americkým vstřikování Delphi . Výkon je přenášen mohutným kardanovým hřídelem na zadní hnaná kola . Gladiator Xje vybaven el. Cena obsahuje: černá ocelová kola, 6ti plátnové pneu, homologované tažné zařízení, víceprvkové odpružení, plastový cargoboxík za sedačku, ochranné blástry na řidítka, přední a zadní ocelový nosič.


NOVÝ GLADIATOR XS POSILOVAČEM ŘÍZENÍ Čtyřkolka kterou si budete vodit jako na provázku.

Maximum bez kompromisů a bez limitů za fantastickou cenu? Vzbuzuje už pěkně dlouho emoce. Už půl roku před samotnou produkcí se o tomto, v dané kategorii přelomovém, stroji hodně mluvilo a psalo.


Z pohledu potenciálního zájemce se bezpochyby jedná o hodně zajímavý stroj s moderním designem, precizním zpracováním a . Centrum čtyřkolek, prodej, servis, příslušenství čtyřkolek a skútrů. Cena obsahuje: černá ocelová kola,​ 6ti plátnové pneu,​ homologované tažné zařízení,​ víceprvkové odpružení,​ plastový cargoboxík za sedačku,​ ochranné blástry na řidítka . Cf moto xjourneyman 8terralander stock exhaust gladiator eps v twin efi review auspuff sound test. FREE DELIVERY possible on eligible purchases.

V nabídce i edice Snowblaster s radlicí a termonávleky na rukojeti řídítek nebo vyhřívanými gripy. De Luxe verze s duralovými rameny a nitrogenovými stavitelnými tlumiči. Ihned skladem více kusů a barevných provedení. O akcích na podporu prodeje, dárcích k nákupu či dalších benefitech se . Spíše než o test se jednalo o předvedení vzhledu, vychytávek či jízdních vlastností na pevném povrchu.


V okolí krušnohorských Klínů turisté na lyžích naopak na čtyřkolky v lese nedočkavě čekají. Podívejte se na automodul. Z našich inzerátů si vybere každý! Soukromá inzerce automobilů. Journeyman GLADIATOR X5EFI.


Levné auto z dražby si zaslouží - Nejlevnější povinné ručení. Favorite Loading Přidat ke sledovaným. Detaily inzerce: Navštívit inzerát. Zcela nová osmistovka GLADIATOR XV-twin EFI!


V , americké vstřikování DELPHI, systém výplachu spalin BARRICADE, kovaná durálová ramena DAT (volitelně), nitrogenové stavitelné tlumiče DNM (volitelně), rám . V, americké vstrekovanie DELPHI, systém výplachu spalín BARRICADE, kované duralové ramená . Design, rozměry, pohodlí, moderní zpracování, ovladatelnost a spolehlivost jsou další faktory, které si zasluhují velkou pozornost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.