Cetris rozměry

Po dohodě lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm. Desky dodáváme řezané na . Cementotřísková deska s hladkým cementově šedým povrchem. Jsou nehořlavé a zvukově izolační.


Skladová dostupnost dle pobočky.

Barevný základní nátěr je řešen individuálně za příplatek. Cetris desky Basic - parametry. Cementotriesková doska s hladkým cementovo šedým povrchom.


Po dohode je možné dodať aj dosky hrúbky 3 3 a mm. Dosky dodávame rezané, na zákaznikom požadovaný rozmer. Poměrně malý formát desek umožňuje i při vyšší tloušťce desky jednoduchou manipulaci, opracování i . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Dobrý den nabízím vám k přímému prodeji nové nepoužité cementotřískové DESKY výrobce CETRIS viz. Jedná se o přebytky z již dokončené stavby. Tloušťka mm, rozměry cca. Doporučený minimální rozměr fasádní desky . Dostupnosť : tento produkt máme skladom na centrálnom sklade . Za řezání desek v podélném a příčném směru se účtuje příplatek v závislosti na tloušťce desky.


U šikmých řezů se cena stanoví . Se stoupající vlhkostí se zvyšuje i tepelná vodivost materiálu, proto je vhodné udávat hodnotu tepelné vodivosti v ustálené vlhkosti desek. Na obou stranách a všech hranách je nanesen základní nátěr bílé barvy. Nátěr se aplikuje jako jednovrstvý nebo dvouvrstvý. Spodní strany desek jsou označeny razítkem kvůli pokládce. Podlahová deska broušená svým vzhledem připomíná dřevoštěpovou nebo dřevovláknitou desku, což může vést k nesprávnému užití desky jako nášlapné vrstvy.


Popis produktu CETRIS BASIC. Samotnou základní desku CETRIS vyrábí společnost CIDEM Hranice, a. Od samotného počátku došlo k řadě rozšiřování - produktů i služeb.

Záruka kvality je zajištěna i . Nabízím cetrisové desky. Cena 20kč za kus oba rozměry. Zobrazit telefon: Přerov 23. Radost všech kutilů - desky CETRIS Hobby.


Každý, kdo má rodinný domek, chatu nebo chalupu, ví, jak náročná může být rekonstrukce těchto objektů či úprava zahrady. S deskami CETRIS dostává práce nový rozměr. Protože jsou odolné proti vlhkosti, mrazu i škůdcům, můžete je bez obav vystavit záludným vlivům počasí.


Vyrábějí se z dřevních třísek smíchaných s cementem a vodou. Mají proto cementovou barvu a. Uvedená specifikace je pouze orientační a neobsahuje všechny aktuálně dostupné rozměry a typy. Při formátování vyrobených desek lze nyní deklarovat nižší hodnoty tolerancí přípustných odchylek rozměrů a tvarů, které jsou výrazně pod normovými . Celý výrobní program divize CETRIS je založen na jednoduchém principu.


Slevy platí do vyprodání zásob. Základní formát desky je 3 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.