Pokladní kotoučky

Pokladní kotoučky za nejnižší ceny! U nás vyhledáte kotoučky jednoduše podle vašeho zařízení nebo rozměru. Termo pokladní kotouček bez.


U nás naleznete nepřeberné množství termo kotoučků určených pro termotiskárny pokladních účtenek, ale také termo kotoučky pro klasické registrační pokladny a váhy. Nezapomeňte se předzásobit pokladními kotoučky z kvalitního termopapíru do našich tiskáren. Páska do pokladny, pokladní kotouček.

Baleno po 10ks kotoučků V kartonu 120ks kotoučků. Podle zákona musí každý zákazník při nákupu v jakémkoli obchodě obdržet doklad o zaplacení – proto patří pokladní kotoučky mezi nepostradatelné obchodnické zboží. MAKRO nabízí široký sortiment pokladních pásek pro všechny typy pokladen, tiskáren pokladních počítačů a registračních pokladen. Došli Vám pokladní kotoučky ? Potřebujete doplnit zásobu pokladních kotoučků nebo termo kotoučků do pokladen? V naší nabídce najdete průběžně cca rozměrů pokladních kotoučků a kotoučků do pokladen a tiskáren.


Veškeré pokladní kotoučky máme skladem. Nutná výbava všech vlastníků pokladní kasy či podniků provádějících finanční transakce. Nabízíme všechny druhy a velikosti.

Spolehlivý rozvoz po celé ČR. K registračním pokladnám budete potřebovat i role účtenkových papírů. Prodáváme je v menších baleních od kusů po velké balíky o 1kusech. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. Kotoučky do pokladen vyrobené z bezdřevého termocitlivého nebo přímopropisovacího papíru.


V nabídce různé druhy šíří, průměry kotoučků a dutinek. Neodolatelné ceny, dodání do hodin - vše z pohodlí vašeho domova. Nejrůznějších rozměrů pro všechny běžně dostupné pokladny. Doplňte si zásoby u nás, máme kvalitní zboží za příjemné ceny. Jsou také určeny pro bankovní i bezdotykové platební terminály.


Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotoučky do pokladen a terminálů. Na kvalitu kotoučků dohlížíme již od počátku výroby. Na pokladní kotoučky nabízíme potisk a to vše za velmi příznivé ceny.


Důležitý je správný výběr pokladního kotoučku. Před objednávkou musíte znát typ papí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.