Mora ks 611mw

Kombinovaný sporák MORA KS 6MW využijete na přípravu jídel pro vás, vaši rodinu a také přátele. Jde o volně stojící spotřebič, který je proveden v bílé barvě a tak se přizpůsobí každému kuchyňskému nábytku, nebude rušivým prvkem. Ovládání je mechanické, pomocí šesti otočných knoflíků.


Ty jsou umístěny v přední . Stačí jen otočit knoflíkem pro přívod plynu a zmáčknout tlačítko. Hořák se sám zapálí a vy už nemusíte zápasit se zápalkami nebo složitě hořáky podpalovat.

Navíc je nad hořáky umístěna dvoudílná mřížka. Celý popis a technické parametry. Ostatní zákazníci si také prohlíželi . KOMBINOVANÝ SPORÁK KS 6MW plyn.


Aug Všechny informace o produktu Sporák Mora KS 6MW , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora KS 6MW. Uživatelské hodnocení a recenze na Sporák Mora KS 6MW. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru.

K dispozici jsou čtyři plynové hořáky s elektrickým zapalováním na. Zjistěte, jaký je sporák Mora KS 6MW v porovnání s ostatními! Objem trouby l, energetická třída A, šíře cm.


Elektrické zapalování hořáků,… Číst dále. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do hodin: Zobrazit . MFvedení v troubě prolisy A – energetická třída. C, 1 smalt hlavní části, nastavitelné nožky, energetická třída A. Základem této trouby je kruhové topné těleso s centrálním ventilátorem. Všechny sporáky jsou vybaveny praktickým úložným prostorem, který umožňuje pohodlné uložení příslušenství, . Všetky informácie o produkte Sporák Mora KS 6MW , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Mora KS 6MW.


Plynová vařidlová deska má plynové hořáky. Jejich zapalování je integrované v ovládacím knoflíku, takže již nebudete potřebovat zápalky. Hledáte mora ks 6mw ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Počet varných zón - Plynové hořáky: 4. Základom tejto rúry je kruhové výhrevné teleso s centrálnym ventilátorom.


Na této stránce můžete nalézt manuál pro produkt Mora KS 6MW. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod.

Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se Vašeho Sporák, na který jste nenašli odpověď v manuálu, dejte nám prosím vědět v dolní části této stránky. Už vás nebaví váš starý sporák? Podívejte se proto na sporák Mora KS 6MW od osvědčeného výrobce Mora.


Je to moderní kvalitní kombinovaný sporák se čtyřmi plynovými sporáky a multifunkční troubou s horním a dolním topným tělesem a ventilátorem. Trouba s úsporným ECO systémem nám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.