Krups kp1205cs nescafé dolce gusto mini me

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Ponúka kompaktné rozmery, a preto ľahko zapadne do. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Udělejte z přípravy kávy zábavu.

Budete se díky němu těšit na každé ráno! Začněte svůj den šálkem výtečného espressa, cappuccina nebo třeba Latté Machiatta. Automatické ovládání – automatické dávkování vody dle indikací na kapsli, automatické zastavení proudu vody.


Dárek - startovací balíček se kapslemi. Aretační páka výběr horké nebo studené vody. Tlak čerpadla barů a objem nádržky na vodu je l. Oproti predchádzajúcemu modelu je Mini Me ovládaný automaticky – vodu dávkuje sám podľa indikácie na kapsulu.

Nech už si kúpite akékoľvek kapsule Dolce . Právě si prohlížíte zboží značky Krups na e-shopu elektro-ELPOS. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace . ZDARMA ks kapslí NESCAFÉ Dolce Gusto RISTRETTO ARDENZA. Provedení espressa: na kapsle.


Použití kapslí: NESCAFÉ Dolce Gusto. Cappuccino a Caffe Latte jedním stiskeNE. Nastavení síly kávy: NE. Thanks to its compact dimensions, it can fit into.


Meleg és hideg italok készítése. Takarékos üzemmód: automatikus kikapcsolás perc után. Tökéletes választás a kis költségvetésű, kis konyhájú . Nescafé Dolce Gusto Mini Me - kis termet , nagy eladhatóság!


Kompakt méreteinek köszönhetően bármely konyha tökéletes kiegészítőjévé válik. Lenyűgöző eredet és elegáns kivitelezésével . Lieferung nur innerhalb Österreichs.

Preis kann jetzt höher sein! VISA Verified by VISA MasterCard SecureCode American Express sofortüberweisung. How to use the Nescafe Dolce Gusto Mini Me Coffee Machine which is compact, quick and makes great coffee.


Primera puesta en funcionamiento de la nueva cafetera Nescafe Dolce Gusto MINI Me y primer café.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.