Divoká rýže jihlava menu

Prostor Divoké rýže je úžasný a byla by škoda, kdyby úplně usnul. Rádi bychom tímto oslovili případné zájemce o převzetí bistra. Nahlásit neaktuální údaje.


Bistro Divoká rýže v Jihlavě už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Veganské bistro s důrazem na domácí kuchyni z čerstvých a kvalitních surovin. Pro aktuální nabídku oběda mrkněte na facebookovou stránku. Sobota - Neděle: zavřeno.


Jihlavské veganské bistro Divoká rýže klade důraz na domácí kuchyni z čerstvých a kvalitních surovin. Pochutnat si v něm můžete na obědu (polévka, hlavní jídlo, salát), ale také něco ke svačině, včetně různých zdravých dezertů. See photos and tip from visitors to Divoká rýže. Veganské dobroty připravené s láskou a péčí, krásný prostor, příjemná atmosféra a milá.


Vepřová panenka na smetanových houbách,.

Filátko z tresky bílé s restovanou zeleninou. Přesnídávková polévka, Brokolicová, Kč. BE grill, 150g, Přírodní kuřecí plátek, rýže. Stálé menu , Restaurace Jihlavský Parlament na Terasách.


Hovězí svíčková protýkaná špekem, zahuštěná zeleninou, podávaná s houskovým knedlíkem a divokými brusinkami s citronem. Risotto z rýže Arborio s hříbky, šalotkou a česnekem, parmazán. V Divoké rýži si pochutnáte na zdravé stravě. Můžete zajít na snídani,. Každé obědové menu skládají tak, aby dalo člověku vše potřebné a nešlo jen o dávku rychlých cukrů a tuků.


V Jihlavě zavrčí pily, nemocné stromy a keře ve městě nahradí nová výsadba. Prohlédněte si cenové nabídky na Divoká rýže BIO 150g Bionebio od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Kapsička APPLAWS Cat - kuřecí prsa a divoká rýže 70g.


Pečená kuřecí stehna na cibuli, česneku a rajčatech, kuskus s cuketou, smaženou cibulkou a bazalkovým pestem. Masový špíz prokládaný slaninou, cibulí a paprikou, divoká rýže. Smažená aljašská treska s lehkým bramborovým salátkem.


Váš motorest na dálnici D 8kilometrů od Prahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.