Mícháte, dokud není poleva hladká. Je to velmi jednoduchý recept, ale poleva je vždy krásně hladká, lesklá , dá se krájet a ke všemu sladkému příjemně hořká. Je to recept mojí maminky, zřejmě od její maminky :-) Používáme ji na vše, na dorty, na cukroví, na řezy, koláče.
Dá se s ní krásně pracovat, i když . Ve vodní lázní rozehřejeme tuk, přidáme nalámanou čokoládu a proseté kakao.
Vše důkladně promícháme do rozpuštění čokolády - nevaříme. Postup Opravdu rychlá poleva - lesklá a chutná. Omegy, poleva je pak krásně lesklá. Už jste vyzkoušeli spoustu receptů na čokoládové polevy, ale každá se lámala nebo když ztuhla nebyla krásné lesklá a jednotná?
Vyzkoušejte jeden z těchto dvou receptů na luxusní čokoládovou polevu, která bude krásně lesklá a při krájení se nebude lámat. Leskne se a blyští jako právě vypulírované zrcadlo a dá se připravit snad v každé myslitelné barvě. A pokud jste ve zdobení dortů přibližně tak (ne)zruční jako já . Polevu podle receptu rychle.
Kvalitní čokoládová poleva je lesklá , po ztuhnutí zůstává vláčná a při krájení se na řezu neláme. V této sekci najdete klasickou hořkou mléčnou i bílou polevu a dokonce i polevu s příchutí karamelu. S polevou zvládnou pracovat i ti méně zdatní cukráři a cukrářky. Donekonečna se trápíte s čokoládovými polevami na dortech, ale vždycky vám popraskají, objeví se mapy nebo zatuhnou dřív, než je rozetřete? Zkuste tajné fígle šéfcukrářky.
Připravte si doma takhle krásný dort i vy! Jakou čokoládu použít na potahování dortu? Lze vůbec docílit toho, . Holky prosím o radu,jak docílit takhle lesklý čokolády,nebo čím to je potažené? Konečne mam recept na fantasticku čokoladovu polevu. Zaručenie sa vám nebude lámať,ked budete krajat zákusky nebo torty.
RECEP: PL mlieka,PL kakaa,g čokolady na varenie,PL cukru,PL masla nebo hery. Všetko rozpustime vo vodnej lazni,nad . Ak potrebujete rýchlo pripraviť čokoládovú polevu, ponúkame Vám recept ako si ju rýchlo a jednoducho. Nechte polevu mírně zchladnout a zahoustnout, musí však ještě zůstat teplá a tekutá.
Vychlazený dort položte na drátěný rošt, pod něj dejte talíř a nalijte na něj polevu.
Rošt naklánějte, až se dort pokryje hladkou stejnoměrnou vrstvou. Zároveň je čokoláda součástí mnoha cukrářských receptů. Jak ji ale zpracovat, aby byla poleva lesklá a křupavá a čokoládové ozdoby držely tvar? Při výrobě čokoládové polevy na dort přidejte do rozpuštěné čokolády místo tuku šlehačku. Věra Horáková, Prachatice.
Na polévání a potahování vánočního cukroví je nejlepší poleva z hořké čokolády na vaření. Důležité je také důkladné promíchání čokolády a tuku a jejich prohřátí v rendlíku ve vodní lázni, aby se ani trošku nechytla na dno. Taková poleva je pak hladká, lesklá , .
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.