Najdete u nás také speciality pro dvě osoby, pro malé zájezdy, denní nabídku hotových jídel a tříchodové menu. Při přípravě pokrmů používáme nejkvalitnější suroviny, což zajistí harmonii chutí a vůní pokrmů. V letních měsících je otevřena . Stylové prostředí restaurace evokuje prvorepublikový dalešický pivovar ze známého filmu Postřižiny.
Ke specialitám tradiční české kuchyně, doplněnou o italskou kuchyni si můžete dát točený dalešický 11˚ a 13˚ světlý i tmavý ležák. Pivárium – prostor, který je připraven servírovat pivo z nabídky těch nejlepších pivovarů v jeho nejvyšší kvalitě a potěšit všechny milovníky piva.
Najděte si v naší databázi právě Vaši restauraci a přečtěte si novinky ze světa gastronomie! Dalešické pivo na bytelné venkovní zahrádce je v centru Brna velkým vábidlem. Polední menu je dobrým příkladem, že to šéfkuchař od Kočky s žaludky a chuťovými buňkami svých hostů zamýšlí jinak než . Atmosféru restaurantu podtrhuje prostředí prvorepublikového dalešického pivovaru filmových Postřižin.
Ke kulinářskému umění šéfkuchaře . Tvarohový závin s meruňkami. Krůtí vývar s masem a cuketou. Kuřecí kousky v syrovém těstíčku, smetanové .
GRAND RESTAURANT ZELENÁ KOČKA. Nabízíme denní menu i hotová jídla a alkoholické i nealkoholické nápoje. K dispozici je míst, salonek s místy a zahrádka pro osob. Možnost … Restaurace Magistr . HODNOCENÍ GOURMET BRNO: 8. Devět originálních druhů piv. Pro každý z nich správné sklo.
U každého piva ideální teplota a hladká kompaktní pěna. Menu na dnešní den nebylo zadáno. Had svíčkova, it was alright, however the service was poor, it took them some time to recognize we are there and didnt give us menu. Also we sat outside and it didnt seem very clean.
Zelená kočka Pivárium v Brně . Před pár lety (předtím, než se za rohem otevřela pivnice Na Stojáka), totiž měli zahrádku na stání, přesně na ty chvíle, kdy si chcete dát jedno rychlé, když jdete přes centrum. V Piváriu je zkrátka fajn a pokud chcete ochutnat více různých piv, tak neváhejte s návštěvou.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.