Mora vt 426 mx

Hodnocení produktu:. Produkt vám dodá: DuoElektro. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) . Díky velmi úspornému chodu spadá do energetické.


Pro nejnáročnější činnost - čištění trouby, je k dispozici speciální program čištění trouby Water.

Stane se Vašim skvělým společníkem a díky volbě několika praktických režimů se dokonale přizpůsobí připravovanému pokrmu. Mezi volitelné režimy patří například dolní těleso s ventilátorem, horní a dolní topné . Teplota rúry sa dá nastaviť v. Vstavaná rúra na pečenie Mora s dotykovým ovládaním hodín a detským bezpečnostným zámkom ovládania. Rúra ponúka funkcií a špeciálny smalt ECE.


Vďaka veľmi úspornému chodu patrí do energetickej. Olcsó VT426MX Beépíthető sütők árak, akciók.

Termékleírás, , Általános jellemzők :, , Víztisztító rendszer, EcoClean zománc, Hőmérséklet-szabályozás 50–2° C, Hűtőrendszer (CoolDoor), , Sütési funkciók:, , Alsó és. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Pak jsou nutností kvalitní a spolehlivé spotřebiče. Při jejím provozu šetříte svůj rodinný rozpočet i životní prostředí - trouba . Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Neváhejte a navštivte naši nabídku na Electro.


Chcete si pořídit samostatnou troubu? Prodáváme kvalitní samostatné trouby za výhodné ceny. Prohlédněte si vestavné trouby a vyberte si tu, která nejlépe zapadne do Vaší kuchyně.


Vestavěná horkovzdušná trouba, 3x teleskopický výsuv, funkce samocištění,A, horký vzduch, gril. Skladem u dodavatele Výrobce: Mora Záruka: roky. Horkovzdušná trouba s čistící funkcí.


VT 4MX Novinka Doprava zdarma Kód: 530. Trouba MORA VT 5MX - vestavná trouba MORA VT 5MX v nerez provedení. Na stránke nájdete návody a manuály na Mora v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf.


Popis Vestavná trouba MORA Model VT 5MX Typ EVP241- 444M, originální topné horkovzdušné těleso do trouby.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.