Základy háčkování

Základy háčkování pro úplné začátečníky. Správné držení háčku a příze, utahovací smyčka, řetízek, krátký sloupek, dlouhý. Dalo by se říct, že při háčkování je řetízek, respektive řetízkové oko, základ , bez kterého se vlastně dál ani moc neposunete.


Dlouhý sloupek využijete tam, kde potřebujete vzdušnější vzorek, je totiž dvakrát vyšší než krátký sloupek. Používá se při háčkování krajkových vzorů, kloboučků, dek a nebo při háčkování květin.

Jeho využití je široké a rozhodně stojí za to ho umět. V návodech se značí jako DS, graficky jako přeškrtnuté velké T. Krátké video návody, pomocí kterých se naučíte základy háčkování , aneb jak háčkovat řetízkové oko, pevné oko, krátký sloupek, dlouhý sloupek atd. Do této kategorie by měl zavítat každý začátečník. Při háčkování dávejte pozor, abyste každé očko utáhli stejně. Příliš velká očka by nepůsobila esteticky a háčkovaný výrobek by byl širší, než jste původně zamýšleli.


Naopak přílišné utahování oček.

Háčkovaný kvet - Pokračovanie -. Sice již to tady bylo několikrát ale zdá se mi to být hezky přehledné. Hodně zdaru začátečnicím. Pokud bude mít někdo problémy s kvalitou. Acrobatu, je to lépe čitelné.


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI . Jak začít s háčkováním - základní smyčka, řetízkové oko, krátký sloupek. Připravte si sadu háčkovacích jehel a pusťte se do ručního háčkování podle videonávodu z kanálu o . V dnešním článku se podíváme na to, co udělat proto, abychom se vyhnuli problémům při prodeji háčkovaných výrobků a současně neporušili zákon. Odborný článek pro vás připravila odbornice na slovo vzatá přímo tak nějak lidově řečeno od fochu, paní účetní Kateřina Hlavová. V případě dotazů se na paní Katku určitě . Návody na háčkování hraček - 1 originální. Dále nabízíme jiné háčkované zboží: šátky, deky, prostírky, dekorace, šperky, tašky a podobně.


Přijďte se naučit něco nového! Cena za kurz je 5Kč, rezervace míst předem. V kurzu se naučíme základním technikám háčkování - řetízková oka, krátké a dlouhé sloupky, které jsou základem pro vytvoření vzoru.

Popovídáme si o jednotlivých materiálech a vhodnosti použití, můžeme probrat i věci kolem, které vás budou zajímat. Detail události - VZDĚLÁNÍ - 14. Protože jsme na úvodním kurzu háčkování v září nestihli úplně vše, co se za základy dá považovat, pokračujeme ještě v říjnu.


Skupinka účastnic je již vytvořena, ale stále ještě zbývají dvě volná místa. Pokud tedy máte zájem doučit se něco z úplných základů – zopakovat si, jak háčkovat různé typy sloupků, . Praktická žena - Kreativ. Ukážeme Vám, jak na to :-) kurz je zdarma.


Tohle je háčkování - Pavlína Martiňáková. Kniha je členěna do kapitol dle náročnosti, a tak se ke všemu dopracujete pěkně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.