Sodobar lindr

Připraví - litrů kvalitně vychlazené sodovky za hodinu. Akční ceny a doprava zdarma. Výrobník perlivé vody - externí ( sodobar externí LINDR ). New dispense towers LINDR NAKED these dispense towers carry several revolutionary ideas and actions.


Out of the bland market that was flooded with Cobra style dispense towers here comes the NAKED series of LINDR towers, which range in price similar to „Cobras , combined with a luxurious design , quality . Moderní design vyzdvihuje tento.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. EXPEDICE DO PRACOVNÍCH DNÍ. Sodobar SODA AS - je profesionální zařízení určené k výrobě chlazené sodové vody mísením H2O a CO2.


SODA ELEGANCE LINDR výrobník sodové vody sodobar. Smart stream je moderní designový výrobník sody řadící se mezi exkluzivní sodobary. Sodobar s výkonem litrů za hodinu umí uhasit Vaši žízeň hned třemi druhy nápoje - chlazenou vodou, sodovou vodou a jemně perlivou vodou.


Tento sodobar umí stáčet i horkou vodu!

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Sodobar neboli výrobník sodové vody LINDR je ideální pro Vaší kancelář, provozovnu nebo i domácnost. Sodobar a jeho výhody: minimální náklady na provoz a stále čerstvá a chlazená voda bez manipulace s barely či PET lahvemi.


Vodové výdejníky zajišťují optimální pitný režim na pracovišti a sodobary rychle a pohodlně zásobují spotřebitele chlazenou sodovkou. Vyhledávání sodobar Nalezené výsledky: 1. Výčepní zařízení SODA AS - 45 . Sada příslušenství k sodobaru LINDR. Kč skladem do dnů od objednání . LINDR SINOP Příslušenství pro výrobníky sodové vody. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Externí sodobar je profesionální výrobek známé české firmy Lindr , který slouží k výrobě sodové vody mísením pitné vody a CO2.


Pripraví - litrov kvalitne vychladenej sódovky za hodinu. Akčné ceny a doprava zdarma. Lindr chladicí a výčepní technika Raffreddamento per la birraIl raffreddamento per la birra della LINDR ha un sistema moderno del raffreddamento grazie a quale è pronto ad uso.


Raffreddamento per la birra. Lindr chladicí a výčepní technika Sodobar Il sodobar oppure produttore di acqua di seltz . Naplno uspokojí akúkoľvek kanceláriu, dielňu , či domácnosť. Lindr SODA PYGMY má chladiaci výkon - litrov kvalitne vychladené sódovky za hodinu.

Jednoduchý redukční ventil jednovývodový. Hodiny dovolují nastavit tlak do bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.