Diakonie broumov kontakt

Sběr použitého textilu do vagonu. V těchto městech: Přesunout . Diakonie Broumov pořádá v rámci programu nepotřebné věci potřebným sběr použitého textilu do vagonu. Centrum sociálních služeb Broumov a Oblastní středisko pomoci Úpice - Humanitární sbírky pro potřebné. Typ: Oděvy, obuv a kožená galanterie .

Hodnocení:recenzí - hodnotit. Provoz azylového ubytování. Více na www: diakoniebroumov. SBÍRKU POUŽITÉHO OŠACENÍ. Letního a zimního oblečení . Kde: místo není uvedeno.


Hledaný výraz: Typ akce: bez omezení, Kulturní akce, Sportovní akce, Ostatní. Kdy: týdny, dnes, zítra .

Do auta mohou lidé dopravit veškeré oděvy, bytový textil, ručníky, ložní prádlo, utěrky, záclony, obuv, pásky, kabelky, hračky - i . Domácích potřeb – nádobí bílé i černé, skleničky- vše jen funkční. Peří, vatových a peřových . Místo: DPS, Sklepní 52 Hrušovany nad Jevišovkou . Jednoduchá odpověď přes Indeed. Zobrazit všechny nabídky práce: Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o. Věci jsou ve výdejním středisku vydané za manipulační poplatek, kterým se zajišťuje pokrytí provozních nákladů střediska – nájem, služby, telefon , mzda . Podřipská nemocnice s poliklinikou. Město Libochovice se sídleMěstský úřad Libochovice náměstí 5. Zorganizujte sami sbírku ve svém okolí, my pro ni přijedeme.


Dovezte sbírku do vyhlášeného sběrného místa. Pošlete nám sbírku poštou do Broumova. Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.


Seznam věcí, které můžete dát do sbírek. Veškeré letní a zimní oblečení (dámské, pánské, dětské). Lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.