Bauknecht pracka

Zepředu plněná pračka se senzorovou technologií. Přídavné funkce: Intenzivní máchání, Doporučení dávkování pracího prostředku, Stupeň znečištěného . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Vrchem plněná pračka Bauknecht s kapacitou kg. Ve srovnání s programem praní s plným naplněním bubnu ušetříte při menším množství prádla až litrů vody!


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Zjistěte, které produkty v kategorii Pračky Bauknecht jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Ultimate Care – jednotka pre extra jemnú starostlivosť o bielizeň. Spredu plnená práčka Bauknecht s technológiou UltimateCare TM perie bielizeň extra šetrne, aby zostala čo najdlhšie ako nová. Pokiaľ ide o kvalitu prania, práčka nepozná kompromisy.


Pračka je prirodzená súčasť každej domácnosti. Všetky zvládnu vyprať prádlo, v účinnosti a ďalších funkciách už sú ale rozdiely značné. Viete treba, kde by mala mať pračka umiestnený plniaci otvor?


Aké sú rozdiely medzi lacnejšími a drahšími modelmi? K čomu slúži digitálne ovládanie?

Hodnotenie produktu:. Denné pranie 1h, Džínsy, Programy podľa farby, Rýchle pranie min. Prídavné funkcie: 15°GreenClean, Intenzívne plákanie, Nastavenie ukončenia . Před rokem jsem si koupila pračku Bauknecht , byla to novinka, vyšší cena, spousta funkcí, nechala jsem se tedy zlákat. Dnes vím, že by mi stejnou službu udělala pračka o pár tisíc levnější.


Ponúkam návod na opravu programátora pračiek značky Whirlpool (rady AWE, AWO, AWZ, AWD), Electrolux EWT, Bauknecht , Polar (rada PTL, PFL), Laden, Ignis. Ide o opravu závady, kedy programátor nesvieti a pračka nereaguje. Automatická pračka bauknecht Super Eco typ. Tato pračka se řadí do energetické třídy AA, max.


Plně funkční Dovoz zajistíme, dovoz do Prahy zdarma. Návody dostupné pre značku bauknecht. Názov návodu, Veľkosť, Typ. Stiahnuť návod BAUKNECHT ECO 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.