Vinařské potřeby dubňany

Nakonec jsem slovíčko „víno“ vynechal. Nerezové nádoby jsou fenomén. V malých sklepích našich vinařů a pěstitelů mají své místo. Jejich výhody ale neznají jen vinaři.


Kupují je pálenkáři, medaři, malovýrobci piva a mnoho různých jiných profesí, které potřebují kvalitně uskladnit svůj výrobek, bez rizika znečištění či inexe . Prodej vinařských potřeb v Dubňanech.

F - CONTROL, Pemag, spol. V současnosti rodinná firma zaměstnává lidí, vybudovali jsme penziony a velkou prodejnu vinařských a hospodářských potřeb. O vinařství se stará osobně majitel firmy p Zbyněk Kopeček, jehož filozofie je tvořit vína čistá, co nejvíce odpovídající danému typu odrůdy a přizpůsobením se ročníku. Chcete vyhledat vinařství, vinotéky, vinařské potřeby nebo ubytování na jižní Moravě? Nabízíme Vám kompletní vybavení, technologie i doplňky pro vinařství a nápojový průmysl.


Vinařský adresář je tu právě pro Vás! Potraviny, smíšené zboží - maloobchod. Internetové obchody, e-shopy.

Penziony, ubytování v soukromí. Všetky firmy z oblasti Potreby pre vinárov v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Poskytujeme komplexní služby - ubytování v plně vybevených pokojích, . Cena za ubytování již od 5Kč. Pro širokou vinařskou veřejnost nabízíme distribuci vinařských potřeb na českém i slovenském trhu. Zastupujeme nejvýznamnější zahraniční společnosti, zajišťujeme jejich plnohodnotný servis v oblasti vinařství, od zpracování hroznů, až po lahvování.


Přijedeme, poradíme, vyřešíme a zajistíme Vám to nejlepší z darů naší . Nově otevřený penzion s vlastním uzavřeným parkovištěm ležící přímo na vinařské stezce Vás zve. Pokoje jsou vybaveny televizí a minibarem , dále je k dispozici společenská místnost. Součástí služeb je přeprava osob i kol 9-ti místným mikrobusem. Dále máte možnost zapůjčení kol, skutru 50cmm PIAGGIO a jiných sportovních potřeb ,. Příště otevřeno - dne 9. BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.