Kontušovka prodej

Anýz, fenykl, koriandr, kmín plus dalších pět bylinek. To je legendární kontušovka v podání Žufánka. Krásně svěží a pořádně aromatická lahev.


Všechny informace o produktu Destilát Žufánek KONTUŠOVKA l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Žufánek KONTUŠOVKA l. Legendární a lahodný bylinný likér z dob Haškova Švejka je zpět! Celá tato směsice bylin byla týdny macerována v destilátu z tříleté medoviny a poté .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Historie tohoto likéru sahá do Polska sedmnáctého století, ale oblibu si získal především v zemích Rakouska–Uherska. Apicor nabízí tradiční české likéry Kontušovku , Višňovku, Višňovku Chilli, Hruškovku, Ořechovku a Kmínku. Při výrobě ovocných likérů Apicor jsou používány čisté ovocné šťávy, při výrobě Ořechovky a Kmínky se používají maceráty a tinktury vlašských ořechů, kmínu. Základem Kontušovky jsou silice anýzu, badyánu, . Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu.


Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 . Za císaře pána a jeho rodinu! Slavné hospodské pití, které na trhu chybělo od dob Švejka.

Patří do skupiny anýzových likérů, které ve vašem dechu pozná každý znalec. Složení: Medovec (destilát z medoviny), byliny, cukr. Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším let.


Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste . Kontušovka - legendární bylinný likér z dob Haškova Švejka je zpět! V českých zemích tak nebylo hospody či kořalny, kde by se nenaléval tento oblíbený bylinný likér. Rodinný ovocný lihovar Žufánek zpracovává místní ovoce do podoby 1 přírodních destilátů a likérů. Po mnoha pokusech se našim dvorním dodavatelům medoviny podařilo vyprodukovat velmi zdařilý nápoj. A ač máme všichni zúčastnění po včerejším testování vrtulníky v hlavách, tak hodnotíme zážitek velmi kladně.


Provozovna Kollárova Plzeň. Nápoj u nás oblíbený hlavně za dob Rakouska-Uherska během 20. Přitom za dob mocnářství byl tento levný, ale silný likér k dostání takřka v každé hospodě.


V posledních letech je však kontušovka opět k dostání. Podívejme se proto, kde tento likér vznikl, jak se vyráběl a také jak si dnes vyrobit domácí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.