Lapač myší

Past na krtka (polní myš ). Plastová past Rychlá smrt. Naprosto ideální zařízení pro odchyt živých myší. Toto zařízení dokáže odchytit až myší na jednu návnadu. Celokovové provedení zaručuje dlouhou životnost a bezpečnost.


Množství: Tento výrobek není prodáván samostatně.

Musíte vybrat alespoň množství tohoto produktu. Dřevěná past s plastovým navoněným pedálem. Dokonalé zpracování Vám ušetří starosti v dílně, chatě, skladu. Dlouhá výdrž bateríí slibuje až 1chycených myší.


Chycené myši jsou rychle a bezbolestně usmrceny bez vedlejších . Tyto živolovné pasti neobsahují žádné jedy, což je id. Toto zapojení jsem vytvořil už před pěknými pár lety a možná i přesto někoho z vás bude inspirovat. Už myslíte na Vánoce a vánoční . Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají problémem potkani.

Prodej spotřebního materiálu pro . Biologický a ekologický lapač myší ,“ zašklebil se na sestru. Prostě by si tady chodil, návštěvníci by ho mohli hladit, a kdyby viděl myš, tak. Hezký by to bylo, jenomže by nám v noci spouštěl alarm,“ zchladil ho David. Tady jsou všude kamery, poplašné zařízení, a jak se něco hne, začnou ječet sirény a do pěti minut.


Lapač myší Acron plus PET láhev. Jde o klasickou dřevěnou sklapovací past na myši. Opatří se vhodnou návnadou, pak natáhne a zajistí. Jako návnadu lze použít sýr, salám, slaninu, oříšky, případně i sladce vonící potraviny.


Umístění pasti je vhodné všude tam, kde se vyskytují myši , ale . RataBook – lapač – kniha na lezoucí hmyz. Mimořádně účinná lepová past ve tvaru knihy na odchyt lezoucího hmyzu a škodlivých organizmů. Najde využití všude tam, kde představují škodlivé organismy jako švábi (Blatella germanica), mravenci a další lezoucí hmyz nepříjemnou společnost, tedy v . K čištění bazénů a zahradních jezírek ale použijete i jako lapač létajícího hmyzu, který tak nejčasteji použijete více jak plácačku na mouchy nebo jiný dotěrný hmyz. Při odchytu pavouků ho nikdy nevyhoďte z okna, vždy jej vyprovoďte ze dveří. Pokud máte nějaký dotaz, můžete použít následující formulář . Pasce na myši a potkany.


V tejto kategórii sa nachádza produktov.

Ceny: od najnižšej, Ceny: od najvyššej, Názvu produktu: od A po Z, Názvu produktu: od Z po A, Skôr na sklade, Kódu: vzostupne, Kódu: zostupne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.