Drtiče a lisy na ovoce

Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. Velký výběr zahradních drtičů větví a dřevního odpadu. Pro zahrádkáře nabízíme lisy a drtiče na ovoce.


Vyberte si a nakupte on-line! Prodej lisů, textilních vložek a náhradních dílů.

Lisy na ovoce - online obchod. Lisování s lisy na ovoce VARES - spolehlivé zpracování Vaší úrody ovoce. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Drtiče na ovoce slouží k . Jedná se o lisy na ovoce a drtič.

Nabízíme výrobky pro lisování šťáv z ovoce. Všechny výrobky splňují standardy pro použití v potravinářství. Jsou vyrobené z kvalitních materiálů a slouží tedy mnoho let. Ideální na výrobu vlastních ovocných šťáv, vín nebo cideru.


LISY NA OVOCE , DRTIČE , ŘEZAČKY PÍCNIN. Nalezeno celkem produktů . Nástavec k FGA mlýnku na pasírování vařené zeleniny a měkkého ovoce na přípravu, džemů, dření, dětských přesnídávek, nápojů, koktejlů, omáček a dalšího. Zpracované suroviny perfektně propasíruje a také.


Objem koše L odpovídá obsahu jedné nádoby drtiče Fruit SHARK. Předností těchto lisů je především koš vyrobený z nerezové potravinářské oceli síly . Lis na ovoce je určen k získávání ovocné šťávy z rozdrceného ovoce. Je vhodný ke zpracování rybízu, třešní.


Koš je vyroben z … NOVINKA . K drcení ovoce vhodně poslouží ruční drtič. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj.

Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Násypka pro drcení do niž sypeme ovoce je natřena potravinářskou barvou. SELECT vytvořená šťáva neobsahuje žádné přidané látky jako jsou barviva a ochucovadla. Garden Select ruční lis na ovoce 10l LO10.


U nás naleznete široký sortiment lisů na ovoce , drtiček, řezaček a dalšího příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.