Ochranné lišty na rohy stěn

Rohové lišty pro konečnou úpravu podlah, oken, schodů, vnějších rohů stěn. Nabízíme plastové nebo nerezové rohové lišty. Plastové, dřevěné i kovové ochranné lišty na rohy zdí, široký výběr odstínů. Ochranné rohy a rohové lišty na zeď do interiéru. Kvalitní rohová lišta na zeď.


Krycí rohy zabraňují mechanickému poškození podkladu.

Materiál dřevo i plast v délkách 14 2a 2cm. Plastové profily lze použít oboustranně pro vnitřní a vnější . Na frekventovaném místě chráníme rohy stěn ochrannou lištou, která může být i dekorativní. Vybrat lze kovový, plastový, nebo dřevěný profil.


Ochranný rohový profil, ochranné lišty na rohy zdí, nerez kartáčovaná, chemická nerez kartáčovaná, hliník elox přírodní. Havos_B14_Technicky-list_Ochranny-profil- nerez. Profily a lišty pro zateplení).


RB - lišta rohová, nalepovací, roh 90st.

Plastové ochranné rohy slúžia predovšetkým na ochranu stien,ale môžu sa použiť aj na nábytok alebo čokoľvek kde treba ochrániť roh pred poškodením. Vyšší stupeň zabezpečení ochrany stěn a rohů nabízejí okopové desky z odolného plastu pod názvem Hygienic v bílé a šedé barvě. Při potřebě statické ochrany stěn a rohů.


Ochranná pěnová lišta samolepící, varovný ochranný pěnový profil nástěnný pro garáže a sklady, žluto - černý. Rohy jsou vyrobeny z borového dřeva, potaženy fólií s dekorem různých dřevin a na jedné straně zakončeny plastovou koncovkou v barvě dekoru. Pro prodejce nabízíme zapůjčení prodejního stojanu s . Interiérové ochranné rohy.


Trápia Vás obité rohy na stenách a chcete steny do budúcna ochrániť pred poškodením? U nás kúpite drevené ochranné rohy , ktoré bránia poškodeniu rohov v obytných i kancelárskych priestoroch. Farbu a povrchovú úpravu si môžete vybrať podľa Vašich požiadaviek. Prodáváme PVC ochranné rohy , nerezové rohy , rohové hliníkové profily a další dekorativní profily.


Vše pro tvořivé lidi - naše zákazníky, jejichž požadavkům a potřebám se denně snažíme přizpůsobovat. Najdete u nás podlahové a přechodové lišty , těsnící kartáče, pojezdy pro posuvné dveře, samolepící těsnění, renovační fólie na dveře , dřevěná a nerezová madla, úchytky na nábytek, truhlářské potřeby, rozety na potrubí . Výroba a prodej plastových stavebních profilů, ochranných trubek, mikrotrubiček, trubek pro rozvody vzduchu, PVC hadic a vstřikovaných výrobků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.