Minigolf hriste

Váš spolehlivý dodavatel minigolfových hřišť. Dodáváme kompletní minigolfová hřiště včetně doplňků. MINIATURGOLF - MINIGOLF (normalizováno WMF). Nabízíme modifikací miniaturgolfových - minigolfových drah. Na výraz minigolf měla původně ochrannou známku švýcarská společnost, která vybudovala svůj vlastní patentovaný typ minigolfového hřiště.


Mobilní minigolfová dráha - snadno přemístitelná, složena ze dvou (5m) dílů, které je možné jednoduše rozložit a umístit na jiné místo.

Umístěte hřiště do interiéru a pusťte se do hry. Rozměry dráhy: délka 5m a šířka 6m (průměr kruhu 2m). Vítejte na rozcestníku Kam na minigolf v České republice. Každý rok odhadem milion lidí navštíví více než 3minigolfových hřišť v České republice. Kvalita minigolfových hřišť je velmi rozdílná.


Jak se nespálit a vybrat kvalitní hřiště ve Vašem okolí? Nabízené prvky pro minigolfové hřiště vyrábí a dodává německá firma Concrete Sportanlagen. Má v sortimentu minigolfových drah, které jsou betonové s kovovými detaily. Provedení minigolfových hřišť je na úrovni závodních drah a je výbornou alternativou sportovního .

Hospůdka na Formánkách, Janské Lázně. Janských Lázních jsme otevřeli příjemnou Hospůdku na Formánkách, kde si můžete pochutnat na pizze dle italské receptury, nebo specialitách z grilu podávaných s čerstvě upečeným chlebem. V nabídce jsou i svěží saláty, domácí borůvkový koláč ke kávě . Minigolf a dětské hřiště.


Naší inspirací byly již fungující hřiště v Severní Americe, kde se stal adventure ( mini) golf velmi populárním zejména proto, že dokáže oslovit všechny věkové . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Adventure golf Selský Štít, W-A-Golf s. Do tohoto data, ale i po té Vás rádi uvítáme na našem krytém minigolfovém hřišti v Nákupním Centru Královo Pole. Těšíme se na Vaši návštěvu. B, V případě, že se chystáte na naše minigolfové hřiště ve větší skupině jak osob, doporučujeme nás pro hladší průběh odbavení telefonicky kontaktovat s upřesněním času a počtu osob. Adventure minigolfové hřiště s jedinečnou úpravou drah, se kterou se jinde nesetkáte.


Hřiště hezky využívá přírodních materiálů pro tvorbu překážek na dráze. Skvělé adventure minigolf hřiště s piráty v zádech. Nachází se v Modřanech přímo u řeky a cyklostezky – můžete sem dorazit třeba i na bruslích.


Využít můžete také beachvolejbalové hřiště nebo sportovní novinku fotbalgolf. Budou se tak moci v Náměšti pořádat i mistrovské republikové turnaje. Veřejnost může hřiště užívat zdarma v souladu s provozním řádem. Provozní doba: duben - září - hod.


Zahrajte si u nás minigolf ! Po hře Vás čeká zahradní restaurace (grilované speciality, Plzeň, Kofola) nebo stylová Mlynářská restaurace s krajovými specialitami.

Pokud nebudete mít sportování dost, máme pro Vás připraven pétanque, stolní tenis, hřiště na volejbal, fotbal a pro děti trampolínu, dětské hřiště , koníky a ovečky . Ale nemáte, stejně jako většina z nás, tolik prostoru, abyste si postavili vlastní minigolfové hřiště ? U nás můžete využít i příjemného posezení v nově opravené kavárně se širokým sortimentem. Víceúčelové sportovní hřiště a minigolf. Sportovní náčiní: futsalové branky (možnost použít i na házenou) a malé florbalové branky, 2x volejbalová síť, 2x nohejbalová síť (možnost postavení dvou hřišť), .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.