Konev na mleko 25l

Zboží zakoupené ostatními zákazníky k produktu Konev nerezová 25l. Dotazy a zkušenosti zákazníků se zbožím Konev nerezová 25l. HLINÍKOVÁ KONEV NA MLÉKO 25l za 10Kč. Tato nabídka od prodejce Dencabyla archivována dne 21.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 10Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Inzerce - konev na mleko, inzeráty. Luxusní porcelán Rosenthal - konev na mléko.


Konev na mléko bez víka,nepoškozenou,18l. Mlékomat o objemu 2litrů s vlastním chlazením. AL 3L Konev na mléko , smaltovanou konvičku 1L, AL jídlonosič viz foto. Mlékařství a dojící technikakonve, konvice, oddojovače, víka a těsněníKonev nerezová, ltr.


Pouze osobní převzetí Chýnov,Tábor, Soběslav. Nabídka platí do smazání,vystavuji i jinde.

Při rychlém jednání sle. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Konev na dojení mléka plastová objem l - mlékárenská dojící konev na mléko se využívá především pro konvové dojení krav, ovcí i koz. Objem litrů, na výběr ze dvou rozměrů držadel. Kč , Ostrava Varná konev - Prodám zachovalou, plně funkční varnou konvici Professor.


Nerezové provedení, objem nádržky: 5. Kč , Rašín čajovar Prodám čajovar elektrický, nepoužívaný. Rychlovarná konvice Concept . Pro: 20litrová konev je lehčí než nerezová, dobře se s ní manipuluje, tekutina se z ní dobře přelévá. Proti: plast je plast, časem se poškrábe a ve škrábancích se množí bakterie. Shrnutí: máme s tímto produktem dobré zkušenosti, proto jsme nakoupili další kusy. NR na mléko - Konvice na mléko s uchem využijete především při nákupu čerstvého mléka z automatu.


Pohodlně ho tak přenesete domů. Můžete přenášet také polévku, sbírat borůvky, rybíz. Materiál: nerezová ocel.


Nerez konev ke strojnímu (konvovému) dojení s. Prodám větší Konev na mléko a gumovým víkem. Dojící konev nerezová objem l najdete na Zboží. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Hledáte stylovou konvici na čaj, kávu nebo mléko ? Nechte se inspirovat nejlepším výběrem za skvělé ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.