Whirlpool amw 921 ixl

Vestavná mikrovlnná trouba je kompaktním spotřebičem s otvíráním dveří do boku v nerezovém provedení s unikátním povrchem iXelium. Patentovaná funkce Crisp upeče pokrmy do křupava shora i zespodu stejně, jako tradiční pečení, ale za podstatně kratší čas. Na vrchu křupavé a uvnitř šťavnaté.


The appliance is also equipped with coating against fingerprints. All- glass mirror door SMART - CLEAN open to the side. Perfectly suited to any modern .

Mikrovlnná rúra Mini Built-in AMW 9IXL. S neutrálním designem se tato trouba hodí do každé kuchyně, i té malé. Hledáte všestranného a výkonného pomocníka do vaší kuchyně? Whirlpool AMW 9IXL - microwaves (Grill, Microwave, Reheat, 5x 3x 3mm): Amazon. Vstavaná mikrovlnná rúra MINI - BUILT-IN je určená na zabudovanie do hornej závesnej skrinky kuchynskej linky.


Otváranie mikrovlnky je do boku, zrkadlové dvere majú pevné ľavé závesy. Prémium dizájnja, és szinte mindenre kiterjedő funkciói révén, konyhád nélkülözhetetlen darabjává válhat. Zakupte si u nás vestavnou mikrovlnou troubu WHIRLPOOL AMW 9IXL se kterou připravíte mnoho křupavých pokrmů, a to hlavně díky funkci Crisp, což je.

Spotrebič je navyše vybavený povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Celosklenené zrkadlové dvierka SMART - CLEAN sa otvárajú do . Spotřebič je navíc opatřen povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Celoskleněná zrcadlová dvířka SMART – CLEAN se otevírají do boku.


Elegantní nerez provedení a celoskleněná dvířka. Funkce Crisp kouzlí křupavé dobroty! Rúra ponúka programy ako Crisp ( zapekacej funkcie), Gril či patentovaný program Jet Defrost alebo ak rýchle rozmrazovanie. Je o celkovom objeme litrov. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Trouba nabízí programy jako Crisp ( zapékací funkce), Gril či patentovaný program Jet Defrost nebo-li rychlé rozmrazování. Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia. Sütő űrtartalma: liter. Mikro teljesítmény: 7W Grill funkció.


Részletes leírás és jellemzés . Beépíthető mikrohullámú sütő, literes űrtartalommal, iXelium felülettel, inox színben, kvarc grillel. Gratinar alimentos como en un horno El mejor sistema de descongelación. Notre sélection, vos économies.

Hľadáte všestranného a výkonného pomocníka do vašej kuchyne? Tento kompaktný spotrebič je doslova nabitý funkciami, ktoré vám uľahčia a zrýchlia prípravu pokrmov. Moderné nerezové prevedenie je. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné . EAN kó Název náhradního dílu, Cena, Objednávka. Handle crisp plate, Zadat poptávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.