Výroba květin z marcipánu

Ružičky z marcipánu , návod - Duration: 2:52. Lízátko by mělo být na plastové tyčce, slouží jako základ pro růži,snáze se zapíchne do dortu, chuť nerozhoduje. Podívejte se, jak jednoduše se dají vyrobit růže z marcipánu (hmoty).


Stačí jen šikovné prsty a dobrá hmota. Marcipánovou hmotu si vyválíme na sílu asi - mm a vykrojíme si vykrajovátkem bez zoubků 4-koleček na jednu kytičku. Možností na výrobu piestikov je veľa, záleží na tom, aký kvietok vyrábate.

Kde dostanem penovú podložku? Podložku si môžete kúpiť v obchode s cukrárenskými pomôckami. Postačí však aj akýkoľvek kus penovej hmoty. Originálne cukrárenská podložka má len tú výhodu, že máte absolútnu istotu, . Na výrobu střevíčku nepotřebujeme drahou krajku, postačí nám umělohmotná od vietnamců, upravíme si jí podle tvaru a na vyválený fondánt(icing) přiložíme.


Návod k modelování růží z marcipánu nebo modelovací cukrářské hmoty. Toto je růže složená z 15-ti okvětních lístků. MARCIPÁNOVÁ RŮŽE SE STŘEDEM.


Video-návod k modelování marcipánové růže.

Dortová růžička ze 17- ti. Výroba marcipánové slunečnice k dekoraci dortu. Podrobné fotopostupy na torty, ozdoby, marcipánové postavičky, kvietky. Pozrite si, ako jednoducho sa dajú vyrobiť ruže z marcipánu (hmoty).


Stačia len šikovné prsty a dobrá hmota. Všetko potrebné na výrobu. Zobraziť ďalšie Pridať recept. Kvety z marcipánu - ozdobné. Torta v tvare kvetináča - ako.


AK chcete ozdobiť tortu cukrárenskymi ružami ale neviete ako na to, pozrite si toto video. Jednoduché elegantné kvety. Tieto kvety naozaj nie sú náročné a určite ich zvládnete aj vy. Aj napriek svojej jednoduchosti pôsobia veľmi elegantne a noblesne. Tu je fotopostup na ich výrobu.


Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Postup výroby marcipánových figurek se vždy liší případ od případu.


Nejde jen o kvalitu použité hmoty, ale také o to, co vlastně tvoříte.

Jinak budete s hmotou zacházet při tvorbě květin , rozdílně při řešení zvířátek či modelaci postaviček a složitějších 3D objektů. Při modelování je třeba především vaše zručnost :) . Ahojky :mava, potřebovala bych radu jak vyrobit květiny s marcipánu. Dělám růže, ale potřebovala bych nějaké nižší kytičky :neviPředem děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.