Vanocni ubrus

Detail produktu Do obchodu . Goldea vánoční ubrus teflonový béžový „Oranžové stromky” oválný x cm. Vánoční tabule se rozhodně neobejde bez svátečního ubrusu. Prostřete na Váš štědrovečerní stůl krásný vyšívaný ubrus , nebo ubrus s potiskem, který ve Vašem domově vytvoří pravou vánoční atmosféru.


Vybrat si můžete ubrus se zimními motivy, jako jsou vločky, jmelí, sobi, baňky, chaloupka, stromeček a další.

Hodnocení produktu: 11 ( Perfektní)recenze. Vánoční ubrusy z kvalitních materiálů, nabízíme ve základních rozměrech. Všechny dostupné dezény v požadovaném rozměru naleznete po prokliknutí do jednotlivých podkategorií. Pro rozměr, který není v naší běžné nabídce, nás prosím kontaktujte. Hledáte vánoční ubrus 120x160?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kč - Kč ve obchodechPorovnat ceny.

Velkoobchod a maloobchod s bytovým textilem. Distribuujeme široké portfolio naších produktů, jako jsou saténová, krepová a flanelová povlečení, záclony, teflonové a bavlněné ubrusy, frote a jersey prostěradla , dekorační látky. Běhoun na stůl , stolek. Prostřený stůl je symbolem útulného domova, což platí několikanásobně pro období Vánoc.


A ke slavnostnímu stolu patří i sváteční ubrus. Objevte na Westwing perfektní vánoční ubrus nebo další krásné dekorace, stylové doplňky a designový nábytek za opravdu výjimečné ceny. Elegantně prostřený stůl s ubrusy se svátečním vzorem vytvoří tu pravou vánoční atmosféru. Ubrus je zdobený výšivkou vánočních motivů. Naše cena s DPH: od 30Kč.


Jak si udělat malovaný vánoční ubrus. Nejprve malujeme zlaté větvičky a lístky jmelí. Pokud už máte aspoň malou zkušenost s linorytem a technika se vám zalíbila, můžete vyzkoušet trochu složitější vícebarevný tisk z více matric.


Tentokrát zkusíme potisknout ubrus z tenkého plátna. Elegantní vánoční běhoun se bude skvěle vyjímat uprostřed vašeho svátečního stolu. Zdobí ho motivy sněhových v… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r.

Ochranný a omyvatelný ubrus s vánočním vzorem. Betlém vytištěný na vánoční ubrus. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Diskuze podle narození i regionu. Málo používaný, smetanový podklad s potiskem a výšivkami po celé ploše, ve výborném. Prodám minimálně používané dečky. Bílá s roubenkou, pevná bavlna: 65cm x 49cm kč. Malá, modrobílá, polyester: 35cm x 35cm kč Malá, režná, bavlna - len: 45cm x 32cm kč Velká, režná, bavlna - len: 89cm x 45cm 1kč Při odběru všech cena 2kč.


Příjemné stolování a správná vánoční atmosféra na každém stole! Ubrusy jsou navíc skvělou moderní ozdobou a neokoukaný motiv dodá nový nádech celé místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.