Tyvek plachta

Lehká, vodotěsná, paropropustná a hlavně levná stavební folie z polyethylenu s vysoku odolností od firmy DuPont, která se výborně hodí jako podložka pod karimatku nebo pro zhotovování . TYVEK ochranná plachta na auto, typ Hatchback-Combi velikost L Plachty. Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany. Ochranná přední plachta podle typu vozidla od výrobce Tyvek. Prodyšná plachta chrání před námrazou a sněhem, slunečním zářením a zahříváním.


Tyvek DuPont, Tyvek DuPont metráž.

Plachta je dokonale prodyšná, nedochází tedy k tomu, že by se srážela vlhkost na povrchu vozidla. Boční okna jsou také zakryta, tedy je zaručeno dodatečné soukromí. Plachta chrání deštěm, znečištěním, ledem a sněhem, horkem, znečištěním ptáky , stromy a slunečním zářením. Látka se může prát do 30°C, prodyšná po celé ploše, vlhkost se snadno odpaří.


Vchod možno volitelně vpředu i vzadu. Obal na voze nepoškodí lak ani okna, ty můžete chránit. Gutta Lepící páska na parozábramy Guttaband AL 100 . PLACHTA TYVEK - NA KARAVANY A OBYT.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Plachta chrání karoserii vozidla před nepříznivými vlivy počasí v létě (prach, ptačí exkrementy, míza ze stromů) i v zimě (sníh, námraza, zbytky posypu). V případě, že plachta z tyveku není skladem, dodáme ji pracovních dní. Zvazuju neco jineho, mozna bashu, ktera je dost lehka, jak tu nekdo psal (presna vaha by byla?), a pri rozmerech cca 200x2se zda rozumne velka.


Mate nejake tipy, co jinak rozumne velkeho a lehouckeho? Podminka - musi to mit oka, v ruce nejak obsivat 8m plachty nehodlam. Nejvyšší řada - vodotěsná zakrývací plachta z materiálu TYVEK od firmy DuPont ochrání Vaše moto před všemi vnějšími vlivy - voda, prach, ptačí trus, UV záření, spad ze stromů a přesto umožní odpařování vlhkosti z uskladněného vozidla, zabraňuje tvorbě vlhkosti a následně plísní. Díky stříbrnému povrchu odráží teplo ze . Ideální řešení pro šikmé střechy, odvětrané a otevřené fasády. V Baushopu za skvělé ceny a dostupné ve skladech.


Já mám od týhle firmy (DD) tu hamaku i plachtu. Oboje bytelný a hlavně ta plachta má hodně ok, i nahoře(našitý poutka) Jak psal přede mnou Brouk, už jsme to měli v dřívějším vláknu. Teď se o víkendu chystáme na kolo, tak to zase beru v plný parádě sebou. Krycí plachta nepromokavá se zdvojenými okraji a ocelovými oky. Okraje jsou zakončeny dvojitou výztuží.


Hliníkové mřížky, které se používají pro upevnění, jsou umístěny na celém obvodu plachty. Karavan parkuji pod přístřeškem, ale protože je karavan delší, tak jeho přední část stojí venku a teče na ní z střechy. Proto bych ji chtěl alespoň trochu chránit.

Ochranné plachty na auta ze značkové tkaniny DuPont tyvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.