Staceci zarizeni na vino

Zvolit můžete výčep jednoduchý nerezový, vhodný do velkých vinoték či restaurací a také do moderního interiéru, anebo „ soudek“, který je sice menší, ale skvěle zapadne do interiéru srubu, tradiční dřevěnice, . Optimální řešení pro čepovaná vínaz BAG IN BOXU Jen poslední měsíce zbývají do platnosti nového vinařského zákona. Díky technologii Bag-in-Box. Výčepní zařízení a technika pro čepování vína , piva i dálších nápojů.


Nápojové chlazení a vinotéky pro profesionální i domácí využití. Stáčení vína komplet - sestava kohouty (výčepní zařízení na sudové víno ).

Bezkonkurenční cena výčepního kompletu na víno. Systém je připraven tak, že jej dokáže nainstalovat mírně zručný muž, nebo náš proškolený technik. Montáž se provádí na stávající stáčecí zařízení. BiB je spojení praktického litrového obalu a technologie, která umožňuje stáčet víno způsobem, jako například z KEG sudů. Umožní prodej čepovaného vína i po 31.


Provádíme montáže a odborné sanitace vinného vedení a výčepního zařízení. Stejně jako váš automobil, i stáčecí zařízení potřebuje pravidelnou údržbu. Jinak se zanese a přestane fungovat.

Ani zhoršenou chuť vína a ostatních točených nápojů zákazníci určitě neocení. Pomoc je snadná: stačí nechat celou výčepní . Plničky a myčky KEG sudů. Příslušenství a náhradní díly.


Chlazení na pivo a víno. Při montáži výčepu na víno je oproti zařízení na pivo rozdíl následující: Hnacím plynem je vždy dusík - NPro zajištění chuťových vlastností vína a zamezení oxidace je dusík optimálním plynem, který se používá již při výrobě a zpracování vína. Skladování vína pod dusíkem umožňuje . Při pravidelném minimálním měsíčním odběru našich čepovaných vín vám nabízíme zapůjčení stáčecího zařízení na víno zdarma.


K tomu navíc provedeme odbornou montáž stáčecího zařízení , vše vám vysvětlí naši školení technici, kteří po dobu zápůjčky pravidelně dohlíží na jeho správný chod. PŮJČOVNA VÝČEPNÍCH ZAŘÍZENÍ. Zapůjčené stáčecí zařízení.


Pořádáte párty, rodinnou nebo firemní oslavu? Rádi Vám na Vaše akce a oslavy zapůjčíme výčepní zařízení a příslušenství. Neváhejte a přijeďte si pro výčepní zařízení do našeho kamenného obchodu La-Vin. Nájemce musí být osoba starší let. Věnujeme maximální pozornost výběru kvalitních českých i světových červených a bílých vín a sektů.


Membránová pumpa Shurflo pro čepování vína z BAG-IN-BOXŮ. Jako tlačné médium se používá potravinářský dusík nebo CO který je zbavený vlhkosti a vzdušných nečistot.

To je podmínkou pro uznání leté záruky. Vzduch z kompresoru není vhodný protože prach a nečistoty ze vzduchu časem poškodí. Základní specifikace Narážeč BIB na víno - Vitop.


Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Kvalitní sudová vína včetně montáže výčepního zařízení. Jsme spolehlivý dodavatel sudového vína pro vaši vinotéku nebo restauraci.


Nakupujte za dobrou cenu skvělá vína , za kterými se vaši zákazníci budou spokojeně vracet. Nabízíme : zaručenou vysokou kvalitu sudových vín, přijatelnou cenu, široký výběr: na odrůd . Vám upravíme k prodeji vína z bag in box. Záruční doba: měsíců.


Technické informace: Vnitřní průměr hadice:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.