Policové systémy

Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Jako jediný specializovaný prodejce v ČR a SR nabízíme kompletní sortiment německých nástěnných regálů ELEMENT SYSTEM. E-shop i kamenná prodejna. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály na pneumatiky, regály se šikmými policemi, regály na sudy, konzolové a paletové regály atd. Kde vybrat regál do skladů, dílny, prodejny, nebo komory?


Vyberte si z široké palety provedení a velikostí u nás - zaručená kvalita - super.

Specialista na policové regály, regálové systémy a kovový dílenský nábytek i dílenské vybavení. KNK CZ - Váš spolehlivý dodavatel nábytkového kování. Nabízíme kompletní řešení pro váš interiér.


Velkoobcho maloobcho nabízíme úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování, pojezdy, plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování, drátěný progra. Když už vám dochází místo na poličkách, měli byste ty nové vybírat tak, aby vám co nejdéle vydržely a dobře zapadly do jakéhokoliv prostoru. Policové systémy a regály by měly být nadčasové a neutrální.


Police většinou přežijí i ostatní nábytek v pokoji a chcete-li ušetřit, je důležité, aby byly v neutrálním designu. Tyto „obývací stěny“ najdete především ve velkých interiérových prostorech. Nejpraktičtější jsou obývací stěny či policové systémy přes celou stěnu místnosti.

Rafinovaná jednoduchost a variabilita umožňuje ovládnout celý prostor. I když tyto regály zaberou celou plochu, vůbec nepůsobí masivně, ba naopak. Otevřené policové systémy dnes již pomalu vytlačují klasické nábytkové stěny, obvyklé kuchyňské skříňky i masivní knihovny. Vzdušné policové sestavy se mimořádně hodí do malých stísněných bytů, ale prosazují se také v rozměrnějších prostorách. Přemýšlíte, kam s policí?


Vždyť i pod stropem se najde. Komplexní profesionální servis od projektu, přes montáž až po pozáruční servis regálů. Police, policové systémy ,Online prodej moderního levného nábytku, sedacích souprav, postelí, kuchyní, koupelen, židlí nebo křesel. Klademe důraz na spokojenost zákazníka.


Ze systému GipsLine se dají vytvářet police, policové systémy i kryty radiátorů. Různé varianty policových systémů dokážeme doplnit posuvnými dveřmi a vznikne tak vestavná skříň přímo na míru do daného prostoru. Realizace je v tomto případě rychlá, přesná, s nižšími náklady, jelikož odpadá použití hliníkových rohových . Držák poličky bez skla (pár) ze dvou ks. Pro vše, co musí být po ruce nebo co je třeba na delší dobu uložit, se policové systémy.


Regálové systémy REGALUX. V obytných místnostech, kde potřebujete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.