Opravy nářadí bosch plzeň

Provádíme pozáruční servis a opravy pro ruční elektrické nářadí a zahradní techniku. U následujících prodejců v Plzeň najdete aktuální sortiment: AZ-PRO Michal Havlíček. Podrobnosti o prodejci, Systémoví specialisté Bosch Servis, Vypočítat trasu.


Václav Pollet - servisní středisko. Máte problémy s nářadím nebo příslušenstvím Bosch ?

Díky naší službě zákazníkům a prodejcům ve vašem okolí rychle najdete pomoc. Prodej, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů Bosch a Siemens. Prodáváme a provádíme servis elektrického ručního nářadí. Pomocí vyhledávání v okolí můžete pohodlně najít nejbližšího prodejce ve svém okolí.


Otevírací doba: Pondělí, 08: – 16:00. Vaše nářadí a domácí spotřebiče ve spolehlivých rukou. BOSCH SERVIS CENTRUM ZLÍN.


Náš kvalifikovaný specializovaný personál opraví Vaše nářadí i domácí spotřebiče v servisním centru Bosch ve Zlíně rychle a spolehlivě.

Po dohodě je možno zajistit servis nářadí zakoupeného jinde, nebo námi nedodávaných značek. HOME: PRODEJ-SERVIS-PŮJČOVNA NÁŘADÍ v Plzni, firma AZ-PRO, Michal Havlíček. Při vývoji nových měřících přístrojů spolupracuje Bosch již léta velmi úzce s řemeslníky a dalšími uživateli. Dále pro obchodní společnosti např. Carrefour Plzeň zajišťujeme pátý rok záruční i pozáruční servis nářadí.


Servis zajišťujeme pro firmy a soukromé osoby. Tento nás oslovil na opravy elektrického ručního nářadí KRAFT, . Prodej, servis a půjčovna elektrického ručního nářadí Bosch , Festool, Protool, Narex. Zahradní technika Honda.


Autorizovaný prodejce Bosch , Festool, Protool. Pokud chcete vědět, kde najdete nejbližšího prodejce zahradnického nářadí Bosch , použijte funkci hledání. Prodejci jsou současně kontaktními osobami, pokud vaše zahradnické nářadí Bosch potřebuje opravu : Potřebujete-li pomoc servisu, zařízení jednoduše přineste svému odbornému prodejci.


Poskytujeme standardní dvouletou záruční dobu na všechny prodávané stroje, pokud není uvedeno jinak. U výrobků, na které výrobce poskytuje nadstandardní prodlouženou záruční dobu, například na základě registrace výrobku, je kupující povinen doložit patřičný . Prodej nářadí Praha, servis nářadí Praha. Opravy elektrického nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.