Myčka jen hučí

Aug Ucpal se odpad dřezu, manžel pročišťoval zvonem. Teď jsem přišla na to, že z vedle stojící myčky stále vytéká voda - plné dno vody. Po spuštění myčka vodu vyčerpala, ale nejde zastavit čerpání, stále hučí , kdykoliv se zapne. Program tam nastavit jde, ale nespustí, jen hučí , jako by tam byl stále konec . Dec Pouze vypoští,nefunguje reset.


Dobrý den,máme tuto myčku 3:rokem.

Doposud šlapala jak hodinky. Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu, pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Nejde ani vypnout ani zapnout pouze hučí a vypouští vodu i když ta . HasaNováček příspěvek 19. Myčka BEKO error chyba Enenapouští. Právě jsem řešil obdobný problém.


Po jednom zapnutí začala opakovaně . Apr Sem tam jsem slyšela jak běžel ohřev vody a nějaké cvaknutí, ale vrtule se netočili a myčka prostě nemyla.

Nakonec myčka vypustila a bylo to, ale nádobí zůstalo špinavé. Vypla opět ze zásuvky a zapla a opět jen napustí a pak jen hučí a odečítá se čas. Ahoj holky, prosím Vás,neměly jste některá podobný problém?


Ať otočím kolečkem na kterýkoliv program a zapnu, myčka jenom hučí -tak podivně-a vůbec se do ní nenapouští voda. VELKÝ PRŮŠVIH JE V TOM,ŽE JSEM SI TENKRÁT NENECHALA POTVRDIT ZÁRUČÁK A NEMŮŽU NAJÍT ANI PARAGON. Jun Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Ale je pro mě divné, že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá.


Feb Pro info, treba nekomu pomuze: Včera jsem byl pozvan kouknout na myčku AEG Fauto. Diagnostika ukazala v servisnim diagnostickem rezimu chyby f d 30. Pricina: Na dne myčky bylo trochu vody, zřejme trvalý . Máme doma asi rok vestavnou 45cm myčku Siemens SR55M535EU a od začátku v určitejch fázích mycího programu vydává celkem hlasitý hučivý, možná až bučivý. Je to hučení na nižších frekvencích, na notebookovejch repro to slyšet není. Ale ona to nedělá při celým mytí, ale jen někdy v průběhu.


Zdravím, rád bych určil, zda má ještě význam volat opraváře pro myčku Bosch SGS43C42CZ. Z ničeho nic přestala správně fungovat. Teď se po spuštění jakéhokoliv programu jen naplní vodou (studenou) a tím i skončí - pak už jen odpočítává timer.


Vypuštění vody (přes cancel i po skončení programu) funguje.

Než jsem se stačila otočit, pan čermák sám . Oprava myčky Karma KM(a eventuelně pračky Bosch …Poptávám opravu myčky nádobí KM60. Docházelo k přerušení cyklu s chybovými kódy E( Aquastop) , E(přítok), E(odčerpávání). Teď už se ani nerozeběhne, jen naprázdno běží čerpadlo. Zároveň naše pračka Bosch MaXX vykazuje větší a větší hlučnost při . Motor u čerpadla 230V po zapnutí hučí a netočí se.


Po několika násobném opakování se roztočí. Proč se 1F motor občas nerozběhne a bzučí? Mar Jak funguje aquastop na přívodní hadici ke spotřebiči?


Aug Mám vadnou myčku , když mi vyhazuje proudový chránič? Nov More from diskuse. Porucha myčky Whirpool - 11. Pak zjistíme, že při použití jen jednoho druhu soli z tablet 3vdosáhneme většího lesku. Kdy by asi byla možná oprava?


Nejprve se přihlašte nebo zaregistrujte. Díky úzkým a menším modelům si ji nemusí odepřít ani majitelé malých bytů. Pohodlně se vejde i do panelákových kuchyní. Jak ale její fungování využít co nejlépe?


Seznamte se s tipy na údržbu své myčky. Jestliže horkovodní systém nebyl po uvedenou dobu používán, otevřete před uvedením myčky do provozu všechny horkovodní kohoutky a nechte z nich. Pokud ji nepoužíváte často, nezapomeňte ji každý týden napustit a vyčerpat, což udržuje těsnění vlhké. Je-li poškozen elektrický kabel, musí být vyměněn výrobcem nebo servisním technikem.


Zlikvidujte obaly v souladu s místními předpisy recyklace. Zařízení používejte jen jako myčku nádobí. Budete-li vyměňovat nebo vyřazovat starou myčku , odstraňte dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.