Lenovo a1000 kryt

Kryt je elegantní a ultratenký. Chrání mobil ze zadní strany a ze. Pouzdra na mobilní telefony). Stylový ochranný kryt pro telefon je vyrobený z odolného plastu.


Motivy z naší nabídky dodají telefonu originální a neotřelý. Pokud hledáte pouzdro, kryt nebo obal na tento chytrý mobilní telefon, jste tu správně.

Můžete vždy vybírat z několika oblíbených barev, ale také z několika různých materiálů. Je na každém z Vás, které pouzdro mu bude vyhovovat. Kryty a příslušenství na mobilní telefony za nejnižší ceny s dopravou zdarma! Chytrý mobilní telefon malých rozměrů pro každého s atraktivní cenovkou.


LCD displej, 800x48 Android 5. Doporučujeme pouze montáž v našem servisním středisku. V případě nedodržení nelze vady vzniklé cizí. Dealer: T - Mobile, O U:fon,VODAFONE Sit: Digimax, Mobilcentrum.

Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Zadný kryt FIXED je vyrobený z netoxického TPU, je veľmi tenký a sadne presne.


Ergonomické provedení pro pohodlné ovládání jednou rukou na palcovém dotykovém displeji. Zadní 5MPx kamera, přední . Tato nabídka od prodejce moapo byla archivována dne 26. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


FIXED pouzdro typu kniha má provedení v elegantní PU kůži. Dokonale kopíruje tvar a chrání Váš chytrý telefon před otřesy,odřeninami a škrábanci. Originální demontáž - stav nového kusu. Lenovo mobil nebo tablet. Rozbalení a ukázka ochranného krytu Fixed TPU, v barevném provedení White transparent na telefon.


DNÍ Motiv na krytu si prosím připište do kolonky Poznámka při dokončení Vaší objednávky. Tento tovar momentálne nie je skladom u našich dodávateľov. Nastavte si pri produkte strážneho psa, ktorý Vás automaticky . Nájdite si puzdro, obal alebo kryt , ktorý sa vám najviac páči.

Praktické výrezy pre tlačidlá umožňujú jednoduché používanie zariadenia bez nutnosti vybratia z puzdra, obalu alebo krytu. Displej spoľahlivo ochránite pomocou temperovaného skla. Automobilová diagnostická jednotka pro . Transparentní obal z kvalitního a pružného materiálu o tloušťce 5mm.


Všetky diely, ktoré uvádzame skladom vám budú zaslané v prípade objednania do 14:00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.