Elektro bazar liberec

Po dohodě ještě mohu přidat. Objednávky a rezervace zboží: Tel. Provozní doba: Po-Pá: 9-18h. Webové stránky jsou vedeny jako nabídkový katalog prodejny bazaru.


Elektro bazar - prodejna. Citizmilk limousine black , , kávovar citiz jei v novém provedení konc.

Nabízíme převážně značkové spotřebiče. Prodejte autorádio, pračku nebo domácí kino, to vše hravě zvládne Bazoš. BEKO 5kg, plně funkční, roky stará, s návodem a převozními šroubmi.


Prodám elektronickou cigaretu a zbytek liquidu, důvod prodeje je koupě a následné nezvyknutí si na elektronické kouření. Modelářský bazar , inzerce a bazar. M, výroba Mechanika Praha. STĚHOVÁNÍ A AUTODOPRAVA JINDRA- LIBEREC. ELECTRONIC AV CENTRUM-VODÁK ALEŠ.


Hodnocení:recenzí - hodnotit.

Výkup a prodej automatizační techniky Siemens. Tisk Zpět na výpis prodejen. Liberec I-Staré Město, Liberec. Ostatní - inzerce, bazar , inzeráty. Zahradní nábytek v Provance stylu , bezúdržbový nábytek ze starého kartáčovaného modřínu s nádhernou patinou.


Gauč široký 230cm 2x křeslo široké 90cm a 2xstolek 60x60cm. Vyhledávání inzerátu na hledaný výraz zim v inzertním systému ELEKTRO BAZAR JIČÍN = PROZVOŃTE VORWERK - GRANITOVÉ dřezy - GASTRO. Inzerce bílého zboží zdarma na Megainzerci. R s rychlým dodáním do dní.


Peugeot, kde vyřešíte koupi i prodej vozu. Internetový bazar , ve kterém je soukromá a firemní inzerce zdarma. U nás si najdete nejen práci a dovolenou, ale také vše pro děti. Bazar plný inzerce realit, aut a zvířat.


Gastro profi vařič těstovin, 6x koš, zóny, 400V. Spotřebiče jsou čisté a přezkoušené, se zárukou. Vykupujeme: nábytek nový i starý, ledničky, pračky,myčky,sporáky volně stojící i vestavné,varné desky,bytové doplňky, notebooky,spotřební elektro ,televizory, herní konzole,pily,nářadí, zahradní techniku,mobilní telefony, osobní a dodávková vozidla,autorádia, kamna,hodiny,hodinky, sklo,porcelán, nádobí, sošky,celé sbírky . Mobilní telefony všeho druhu seženete LEVNĚ v našem e-shopu!


Email: chcitokoupit (na) elektrobazos (tečka ) cz.

Email pro objednávky: chcitokoupit (na) elektrobazos (tečka) cz. Společnost Miroslav Zámečník se zabývá: bazar s elektro zbožím a nábytkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.