Dávkovač tekutého mýdla

Bezdotykový dávkovač mýdla o objemu 5ml z nerezové oceli. Automatický dávkovač tekutého mýdla. Přístroj je možno upevnit jak na zeď , tak nechat stát na umyvadle, dřezu. Každou objednávku s našimi zákazníky telefonicky konzultujeme.


U nás objednávky nevyřizuje automat, ale proškolený prodejce, který individuálně řeší Vaše požadavky.

Dávkovače mýdla od společnosti Merida Hradec Králové. Hotel Vám nabízí dávkovače tekutého mýdla v různém designovém provedení. Všechny dávkovače se montují přímo na stěnu. Výjimkou je automatický dávkovač pěny, který . Skladem, ihned k odběru ks.


Pumpička mosaz- povrchová úprava chrom. Nástěnný dávkovač tekutého mýdla je zvláště vhodný do veřejných prostorů, kde oceníte snadnější údržbu okolních prostor.

Jeho pevné přichycení ke stěně, pomocí. Série Noir zaujme na první pohled svou nevšední barvou a zajímavým designem, díky čemuž získá Vaše koupelna moderní vzhled. Integrovaný dávkovač - horní plnění. Ideální je, když v těchto věcech máme možnost výběru. Vaší inspirací může být právě moderní série KEIRA s ostrými hranami.


VYZNAMENÁNÍ PRODUCT-DESIGN AWARD. KLUDI získalo v minulých letech přes mezinárodních ocenění za design. Nejvíce si ceníme vyznamenání Plus X Award Most innovative Brand. Hledáte dávkovač tekutého mýdla 350ml bílý?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Hygienické systémy, vybavení sanitárních prostor, spotřební materiál pro hygienu.


U nás si vyberete dávkovač na mýdlo stojánkový, závěsný, bezdotykový, skleněný, nerezový, chromový, plastový atd. Krásné a snadno ovladatelné dávkovače mýdla vyrábějí například značky Grohe, Kludi, . Kvalitní nástěnný nerez dávkovač tekutého mýdla za výhodné ceny.

Nakupte dávkovač na tekuté mýdlo na ABStore.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.