Damaster z 1001

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Bruska na nože elektrický, 18W, pro nože ocelové, keramické, z damascénské oceli, diamantové kotouče (hrubé i jemné broušení), vyměnitelné hlavice. Hravě si poradí s broušením všech typů ocelí, keramických nožů i nožů z Damascénské oceli a výsledkem je vždy perfektně ostrá čepel.

Je vybaven brusnými diamantovými kotouči pro hrubé i jemné broušení. Diamantový materiál zaručuje vysokou účinnost a skvělou výkonnost. Přesný úhel vodicích drážek a konstantní lehký tlak při broušení . Popis Elelektrický ostřič nožů. Kryt z nerezové oceli vytváří ušlechtilý vzhled a snadno se čistí.


Vyměnitelné hlavice brusky . Hravo si poradí s brúsením všetkých typov ocele, keramických nožov i nožov z Damascénskej ocele a výsledkom je vždy perfektne ostrá čepeľ.

Hodnotenie produktu:. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve . Tento produkt je už vyradený z našej ponuky! Je vybavený brúsnymi diamantovými kotúčmi pre hrubé i jemné brúsenie. Brúska na nože elektrická, 18W, pre nože oceľové, keramické, z damascénskej ocele, diamantové kotúče (hrubé i jemné brúsenie), vymeniteľné hlavice.


Sprevádzkovateľom tohto serveru je MAFRA, a. Elektrický brousek na keramické nože DAMASTER. Bezdrátový a bezbateriový zvonek VIGAN VBZ-001… 8Kč s DPH. Kuchyňské nože Ostřič Ostřič nožů Kokiskashop.


Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 8Kč! Chrysocarabus auronitens (France) Coptolabrus fruhstorteri (Japan) Damaster blaptoides rugipennis (Japan) D blaptoides blaptoides (Japan) Procrustes coriaceus (France) Megodontus kolbei (Japan). DPH 3€ s DPH 3€ . Vidlici napájecího přívodu nezasunujte do el.


Vírivka mobilná Belatrix Relax. Záhradný párty stan ECONOMY.

Exkluzívny záhradný set z polyratanu. Poker podložka skladacia. Prenosná hliníková skladacia posteľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.