Čtyřkolky tgb

Oficiální dovozce čtyřkolek a skútrů TGB do České a Slovenské republiky. I u nás mají čtyřkolky a skútry TGB dobrou pověst, za což vděčí zejména dobré cenové dostupnosti , která není na úkor kvality a spolehlivosti strojů. Centrum čtyřkolek , prodej, servis, příslušenství čtyřkolek a skútrů. Oblíbený Blade s novým motorem 6ccm! Kategorie, TGB Blade 550.


Především čtyřkolky, ale také skútry, to je hlavní dominanta motoristické značky TGB.

Jen málokdo ale ví, že pod touto zkratkou se skrývá označení Taiwan Golden Bee. Motorky a čtyřkolky TGB pocházejí pochopitelně z Taiwanu. Inzeráty tgb v kategorii Čtyřkolky bazar na Sbazar. Tato značka se vyznačuje širokou servisní sítí v České republice, mnoha bazary a také dobrou . Nabízíme profesionální čtyřkolky TGB.


Vyznačují se příjemným bezproblémovým ovládáním, mimořádnou odolností a vysokou spolehlivostí. TGB se v současnosti řadí ke špičce svých kategorií. A to jak ak konstrukcí a designem, tak i kvalitou zpracování a použitými materiály. Každý nový model je podrobován náročným několikaměsíčním testům, na čtyřkolkách TGB najdete pouze značkové pneumatiky, japonská ložiska a kola , .

V anketě, ve které volili sami čeští čtyřkolkáři, vyhrála v nejprestižnější kategorii o celkově nejoblíbenější čtyřkolku v České republice užitkově-rekreační čtyřkolka TGB Blade 5IRS 4x4. Pomůžeme vám s výběrem konkrétního typu a výbavy čtyřkolky na míru. Pro více informací kontaktujte prodejce. Značka TGB má na trhu dobré jméno. Pracovně-rekreační čtyřkolky TGB jsou dlouhodobě velmi oblíbené, 2x vyhrály anketu Čtyřkolka roku, staly se nejprodávanějšími čtyřkolkami v České republice i ve Francii.


ATV, čtyřkolka TGB - BLADE 600i LT IRS 4x4. Nejlepší a nejvýkonnější Blade všech dob v sobě spojuje nejmodernější technologie a dlouholeté zkušenosti značky TGB. Nejzásadnější konkurenční výhodou této nové generace modelu Blade je kromě největšího a nejsilnějšího motoru TGB a elektrického posilovače řízení EPS hlavně unikátní systém pohonu. Pracovní čtyřkolky od značky TGB , které získaly velmi dobrou pověst díky promyšlené konstrukci a vyhlášené spolehlivosti při zachování příznívé ceny!


Skupina TGB vyrábí užitkové čtyřkolky a skútry vysoké kvality, které prostřednictvím svých oficiálních dovozců distribuuje téměř po celém světě. TGB si získaly velmi dobrou pověst díky promyšlené konstrukci a vyhlášené spolehlivosti při zachování příznivé pořizovací ceny. Plastový box na čtyřkolku zadní velký TGB BLADE zadní, REAR CARGO BOX Kvalitní velký uzamykatelný vodotěsný zadní plastový box s opěrkou zad doporučený pro TGB Blade, vhodný i pro profesionální použ. Obchod ověřený zákazníky.


Mezi nejoblíbenější čtyřkolky modely TGB patří rekreačně užitkové modely Blade a Target s nezávislým pérováním, zejména limitované série nabízející mnoho atraktivních doplňků již v základní ceně. TGB Target s velice vydařeným sportovním designem vychází z modelu TGB Blade, zachovává a dále rozvíjí . Nyní však přichází nový Blade 6LT – ještě výkonnější, ovladatelnější a stabilnější, vybavený pokročilými technologiemi, s vysokou úrovní výbavy. TGB Blade 5si získal pověst výkonné, odolné, spolehlivé a pracovité užitkově- rekreační čtyřkolky střední třídy, která snese i nešetrné zacházení.


COM - Recenze TGB Blade 25 TGB Blade 55 TGB Target 55 Ke čtyřkolkám jsem se dostal vlastně úplně náhodou. Max rychlost 96Kmh , a je potřeba řidičdké oprávnění skupiny B.

Prodám čtyřkolku TGB 4Blade r. Technická ještě rok a půl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.