Rajčatový protlak recepty

Připravte z nich rajčatový protlak , který můžete libovolně dochutit a upravovat. Recept na domácí rajčatový protlak. Rajčatový protlak je polotovar, který se v domácnosti vždy hodí.


Jak udělat rajčatový protlak ? Paradajky narežeme a rozvaríme, kým sa neodparí polovica objemu. Rozmixujeme a odvážime pretlak.

Podľa hmotnosti pretlaku pridáme cukor a soľ a. Vítězný recept na neobyčejný rajčatový protlak nám dala posluchačka V. Neobyčejný rajčatový protlak. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Když se urodí rajčat více než je zdrávo pak nezbývá než je zpracovat například jako protlak , ten pak můžeme dále použít dle příslušných receptur.


Letos je velmi mnoho rajčat a tak lze s rajčaty doslova kouzlit. Pokud ovšem nemáte chuť, čas, prostor, prostě se vám nehcce, není nic jednoduššího, než si udělat svůj domácí rajský protlak. Na rajský protlak je třeba jen veliký hrnec a rajčata.

Ponorný mixér je výhodou. Protlak nijak neochucuji, ani nesolím, . Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou. Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, přidáme jogurt, rajčatový protlak , lžíce olivového oleje, skořici, kari a sůl.


Grilované kotlety s omáčkou z lesních plodů. Lilkové lasagne s bulgurem. Rajský protlak bez nezdravých náhražek a konzervantů. Vychutnejte si skutečnou chuť rajčat a povyšte i obyčejná jídla na mistrovské dílo.


Netřeba zmiňovat, že domácí kečup chutná úplně jinak, než ten kupovaný. Domácí rajčatový protlak. Máte doma spoustu rajčat?


Vyzkoušejte si připravit domácí rajčatový protlak , který můžete použít do omáček, do polévek nebo do různých jídel. NAHRAJ FOTKU A POCHLUB SE. Také při svém vaření hojně užíváte rajčatový protlak ? Nemusíte se ničeho bát : ). My se bez rajského protlaku neumíme obejít používáme ho na recepty od klasické rajské omáčky až po italské omáčky s bazalkou a oreganem na těstoviny.


Postup přípravy receptu.

Oloupaná rajčata a cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme, rozehřejeme olivový olej a cibuli a česnek osmahneme do mírného zhnědnutí, přidáme rajčata, protlak a bazalku, osolíme, opepříme a mírně dusíme minut. Vše dochutíme a umixujeme do hladka. Pak je propasírujeme přes husté síto a získanou hmotu dále vaříme za stálého míchání, až dostatečně zhoustne.


Ne že by na rajské omáčce bylo něco špatného, to. Uvařte si jídlo s ingrediencí: rajčatový protlak. Občas promícháme, ke konci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.