Elektrický drtič ovoce

DON drtič na ovoce OPP Tento drtič na ovoce je vyroben z nerezového plechu a víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylu. Ovoce se drtí pomocí bežné elektrické vrtačky. Speidel drtič řeže ovoce v ideálním způsobeNe příliš hrubé a ne příliš jemné - tak akorát, aby vám garantoval vysokou výtěžnost šťávy pro mošty (tj bez dužiny ve šťávě) a rychlou fermentaci při rmu.


Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut.

Krouhací nůž je nerezový. Všechny typy drtičů ovoce mají celonerezovou drticí nádobu. Tento prvek zajišťuje velmi snadné vyčištění po práci a také patřičnou hygienu. Pod drticí nádobou se nachází elektrický motor, který funguje jako pohon.


Klepněte pro větší obrázek. Prodám úplně nový elektrický drtič na ovoce, ještě originálně zabalený v krabici. Drtič ovoce elektrický 220V, šroťák, šrotovník na ovoce NOVÝ.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Prodám na moštování,nebo drcení ovoce na kvas řezací talíř nerez,má řezných hran,nebo i jiné součásti drtiče , drtič nemá žádné těsnění gufero,součástí řez. Jen osobní odběr, SMS neposílejte.


Kvalitní drtiče na ovoce od českého výrobce za super ceny! Různá provedení: ruční, na elektrickou vrtačku a elektrické. Ulehčete si práci s našimi drtiči. Drtiče jsou vhodné k rozdrcení ovoce před lisováním (jablka, hrušky).


Tyto typy drtičů jdou upevnit přímo na lis tak, že drcené ovoce padá přímo do lisovacího koše. Trubkový stojan není součástí drtiče. Drtiče ovoce slouží pro drcení tvrdého ovoce, jako jsou například jablka, hrušky, ale i brambory.


U válcového drtiče ovoce sypeme do plechové násypky, která je upevněná na ocelovém rámu. Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor. Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva silonové válce.


Ty se roztáčí přes ozubená kola. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno nerezovými hřeby, umístěnými na válcích.

Stroj je doplněn řemenovým . Chcete mít svůj vlastní elektrický drtič ovoce ? Elektrický šrotovník na ovoce. Záleží od odrůdy ovoce, . Výrobce Ostatní značky, prodej v sekci Drtiče a lisy ovoce. Autorizovaný prodejce Ostatní značky. Nejprodávanější drtič ovoce , stovky spokojených zákazníků, minimum reklamací, česká výroba, vysoká kvalita provedení, doprava zdarma, zajištěný servis.


Drtič je určen ke zpracovávání ovoce určeného k lisování, nebo zeleniny pro různé saláty. Pro zpracování většího množství ovoce a také pro zásadní sníženi pracnosti je vhodné použít drtič elektrický. Konstrukce je obdobná jako u ručního drtiče.


Pouze nádoba je větší, válce jsou umístěny na kluzných ložiskách a jsou mírně většího průměru. A hlavně, výkon je neporovnatelně vyšší. Bednu ovoce podrtíme na . Výkonný vertikální drtič , který drtí velké množství ovoce (jablka, hrušky, švestky atd.), v rekordním čase.


Vhodný také pro přípravu krmné směsi z řepy, brambor, natí atd. Kompletní robustní konstrukce z nerezové oceli. Prodáváme let a já nepamatuji reklamaci na tento model.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.