Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Světle modré prostěradlo mikrovlákno - 120x2cm. Prostěradlo z mikrovlákna bílé Rozměr: 120x2cm. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Vyberte si barvu: Vyberte si rozměr: 120x200. Doporučujeme Oblíbené zákazníky Novinky Od nejlevnějších Od .

Mikroflanel, Jersey, oblíbené froté a další materiály. Při výběru toho pravého prostěradla záleží především na jeho kvalitě a následném pohodlí. A právě pro ono prvotřídní pohodlí Vám doporučujeme doplnit povlečení různobarevnými prostěradly z bavlněných materiálů v úpravě froté a jersey. Nabízíme také prostěradla z mikrovlákna , která zajisté ocení i alergici.


Díky odvádění vlhka vytváří suché teplo, proto je ideální pro revmatiky nebo do místností s vyšší vlhkostí - chaty chalupy aj. Vhodné také pro alergiky. Kvalitní česká napínací froté prostěradla 120x2cm.


Detailní popis produktu. Guma je uložena do tunýlku.

Napínací froté prostěradlo 120x2cm. Složení prostěradla : bavlna , polyester. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Mikroplyš prostěradlo je rychleschnoucí, snadno se udržu . Světle zelené prostěradlo 120x2z jemné a velice příjemné bavlněné pleteniny. Na vaši postel je možné si vybrat i nepropustné prostěradlo nebo hřejivé prostěradlo z mikrovlákna. Vlastníte-li postel nebo matraci atypických rozměrů, nezoufejte! Pokud nenajdete atypické prostěradlo dle vašich představ, objednejte si vámi vybranou barvu a rozměr vepište do poznámky, vše . Jersey prostěradlo , rozměr 1× 2cm.


Výběr barev jersey prostěradla 1x 2cOdstíny barev u fotografií zboží nemusí zcela odpovídat skutečnosti. K výrobě prostěradel používáme tkaniny s vysokou plošnou hmotností. Jednak chrání matrace před opotřebením a nesporně jsou vaším perfektním společníkem v chladném nebo horkém období, a proto vždy záleží na správném výběru vhodného materiálu. Praktickým variantou prostěradel.


Jejich výhodou je nejen jejich snadná údržba, kdy se prostěradla nemusí žehlit, ale také jejich využití pro alergiky. Hebké hřejivé s všitou gumou v tunýlku. Vybrat rozměr produktu . Filtrovat dle parametrů.


Povlečení z mikrovlákna je vyrobené ze 1 polyesteru.

Je jemné na dotek a jeho velkou výhodou je, že se snadno udržuje a nemusí se žehlit. Je libo povlečení z mikrovlákna ve stylu hladké bavlny, hřejivý mikroflanel hebký jako fleece nebo mikrokrep s klasickou zvlněnou strukturou? Aktuálně nabízíme tento druh . Hřejivé prostěradlo z jemného mikroplyše v široké nabídce rozměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.