Folie na semifreda

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Folie na semifreda , vzor Surf, barva vzoru je hnědá. Folie z průhledného plastu slouží k vnější ochraně zákusků, dortů, semifred.


Dortové formy, vykrajovátka - ekatalog. Formix , Chokoflex, Smartflex Velvet a Smartflex Flower.

Ubytování Kralický sněžník, restaurace Stříbrnice. Pásková folie z průhledného plastu slouží k ochraně obvodové formy na semifreda , dort. Jak se Vám líbí náš nový e-shop? Poradíte mi někdo, kde se dá koupit ta průhledná folie co se dává kolem zákusků?


Ve vyhledavači mi vyjel jen jeden prodejce a ten má roli 300cm za 60-Kč. O Tolik toho rozhodně neupotřebím. Průhledná fólie - páska na dorty, semifreda , ozdoby z čokolády.


Lze použít opakovaně jak na čokoládu, tak na vyložení formiček na semifreda.

Při objednání nad 1kus se odesílá vždy celá délka ( 2ks = 10m, 10ks = 50m). Zatím nebyl přidán žádný . Na korpus si vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej a mouku míchanou s kakaem - pokud nechceme kakaové těsto, ale jen bílé, můžeme těch 20g nahradit moukou. Nalijeme na plech - já mám 28x. Označuje se porůznu: jako dortová fólie či páska, čirá fólie, fólie na semifreda , páska na boky dortů.


Někdy může být s ozdobným vzorem. Jestli pečete dorty často, tak se určitě. Do folie , která už je ve formičce vložíme vykrojený plát piškotu. Přísady můžete různě obměňovat a kombinovat. Nezáleží na tom, čeho dáte . PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU.


SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ. OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ. VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA. Transparentní folie proti vysychání se vzorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.