Očištěné klasy kukuřice předvaříme v mírně osolené vodě. Nevím přesně, jak dlouho jsem je vařila, ale od doby, kdy začala voda bublinkovat, tak. Na sklenici: ks, kolečka cibule.
Na dno každé zavařovací sklenice. Poznámka : Více o zavařování : Konzervace, zavařování , sterilace. Uložit do Oblíbených Zapsat si .
Mladé kukuřičné klasy naložené ve sladkokyselém nálevu. Poznámka: Více informací o zavařování zeleniny najdete v článcích: Konzervace, zavařování , sterilace. Recept na sterilovanou směs z mladých klásků kukuřice , papriky, karotky a hrášku.
Mám za úkol zavařit cukrovou kukuřici. Není to úplně k tématu ale cukrová kukuřice je nejlepší uvařená jako klas, potřená máslem a posolená. Dobrý den pane Mirku, nemámete doma recept co s kukuřicí? Pullitrovou sklenici naplnte do poloviny kukuricí. Posypte solí a polejte citronovou stávou.
Doplnte sklenici kukuricí aby byla plná ale kukurici nestlacujte.
Do sklenice nalejte vodu tak, aby byla kukurice potopená. Vidlickou trochu zamíchejte aby se voda dostala az ke stene sklenice. Sklenici zavíckujte, dejte . Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Pro své široké uplatnění je u nás kukuřice hojně pěstovanou plodinou.
Zavařování kukuřice recepty. Obsahuje celou řadu látek prospěšných pro náš organismus. Mladé šťavnaté kukuřičky se dají jíst syrové, ale můžeme je i zavařit.
Recept : Mladá kukuřice ve sladkokyselém nálevu. Jak zavařovat kukuřici ? Plody zahrádky je třeba uchovat pro dny, kdy už na zahrádce bude ležet jen sníh a topení bude hřát naplno. Takže pojďte zavařit hrášek, kedlubny nebo kukuřici. Dá se upravovat mnoha způsoby.
Pro konzervování jsou vhodné mladé, nepatrně nažloutlé kukuřičné palice o délce asi – centimetrů, nebo čerstvá nedozrálá zrna. Kukuřice má široké uplatnění v kuchyni. Sterilujeme ji ve sladkokyselém nálevu.
Chtěla bych si do zásoby zavařit kukuřici. Nasbírali jsme ji a oloupali a než jsem se k. Je to svenův recept , tak koukni o pár příspěvků níž (2.) a najdeš to tam.
Hrnce však už nejsou pouze plechové, ale i elektrické a tlakové, s obyčejným teploměrem či časovačem, který celé zavařování pohlídá za vás. S výrobkem Lako značky Labeta připravíte nálev k nakládání okurek, kukuřice i hub, ale také nálev na aspik či tlačenku. Máme tři skvělé recepty ! Registrovaný buc23 11. Ahoj , rozhodl jsem si zavařit si kukužici ale všude na neetu jsou recepty jen na sladkokyselý nálev , neví někdo jk udělat slaný nálev. V kuchyni jsem lama a nemám o tom ani páru, ale mám krásná zrna kukuřice a chtěl bych ji zavařit , aby měla příchuť medu.
Vodu muzes ochutit dle libosti – urcite najdes spoustu receptu. Také nabízíme recepty na zavařování zeleniny. Kořenová zelenina, květák, brokolice, kukuřice , dýně, silnější fazole, artyčoky, stonky mangoldu a brukev se před zavařováním předvařují, protože jsou příliš pevné.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.