Pur panely brno

PUR panely jižní Morava - HALOVÉ SYSTÉMY s. Chete zrekonstruovat nebo postavit průmslovou halu či sklad? Některé panely držíme i skladem. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Panel je vyplněn PUR pěnou, která je uzavřena pozinkovanými plechy.

Lze použít na výplň posuvných bran, vrat a dveří, zastřešení apod. Také různé barvy , prolisy. Uvedená cena je za běžný metr. Hledáte tu nejlepší cenu střešních panelů PUR ? U Frigomontu si vyberete řešení přesně pro vás.


Prohlédněte si naši širokou nabídku! Brno - Střešní krytiny - HALOVÉ SYSTÉMY s.

Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s. Brna , která se specializuje na . V Brně nabízíme FASÁDNÍ A INTERIÉROVÉ ZATEPLOVACÍ OBKLADY S POVRCHOVOU ÚPRAVOU LITE- PANEL a THERM ART. Představujeme Vám obkladový izolační . Podrobnější informace jsou uvedeny v Katalogu dílů pro chlazení ? Střešní panely Střešní panel s trapézovým profilem na exteriéru se standardní metodo. Sendvičové panely , sendvičové izolační panely , zateplení fasád i zateplení střech.


Obchodní a technické informace naleznete v levém menu: Izolační sendvičové panely. Aktuální ceny zasíláme na písemné vyžádání. KOVOVÉ IZOLAČNÍ SENDVIČOVÉ PANELY s tepelnou izolací standardně PIR, PUR , MINERÁLNÍ VLNA, POLYSTYREN. PRODÁVÁME konečným odběratelům, stavebním a montážním . Nekompromisní kvalita, skvělá cena, poradenství. Poskytujeme zajímavé SLEVY ze základních cen věrným zákazníkům, nebojte se nás oslovit.


LIS NA VÝROBU ROHOVÝCH PANELŮ.

Snadná dostupnost na rychlostní komunikace D( Brno ) a D(Ostrava).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.