Odvaděč kondenzátu spirax

Jsou schopny odolávat přehřátí, vodnímu rázu, korozivnímu kondenzátu , mrazu a vibracím. TD odvaděč je vhodnou volbou pro odvádění kondenzátu z distribučních systémů páry. Pro tlaky až do 2bar.


Materiál tělesa: uhlíková, nerezová a legovaná ocel. Jsou široce používány a jsou přednostní volbou u regulovaných spotřebičů.

Vyrábějí se v široké škále typů a variant ve světlostech DNaž DN1s připojením přírubovým, závitovým, přivařovacím nebo na clampy, pro tlaky až do bar a teploty 4°C. K dispozici jsou též nerezové. Navíc znamená významnou energetickou ztrátu. Pochůzkové metody kontroly jsou sice účinné, ale nelze je provádět dostatečně často.


Z tohoto důvodu byl vyvinut systém Spiratec, který monitoruje stav. Termodynamický odvaděč kondenzátu. BTD52L je termodynamický odvaděč kondenzátu vyrobený z nerez oceli 316L.


Odvaděč je určen pro odvodnění rozvodů čisté páry.

Při použití moderních kompaktních výměníků pára - voda pro maloobjemové nízkoteplotní soustavy vznikají často problémy s dynamickými jevy při malém výkonu,. Abychom se správně rozhodli, zda použít odvaděč plovákový, termodynamický, bimetalový, kapslový nebo zvonový, potřebujeme znát řadu informací, jako jsou parametry média, způsob zapojení do parokondenzátního systému, tlakové poměry a jiné. Případně se můžete obrátit na techniky firmy SPIRAX. Termostatické tlakově vyvážené odvaděče. Termický kapslový odvaděč kondenzátu.


Zapomenuté uživatelské jméno? Teplo obsažené v kondenzátu. Náklad naúpra napájecí od. Moderní tlakově vyvážený termický odvaděč kondenzátu. Spirax FT 1 PMA bar, TMA 250oC, PMO bar, APMX bar, délka tělesa cca 1mm, rozteč šroubů cca mm.


Kó Název položky, Popis položky, Cena CZK bez DPH, Cena EUR bez DPH. Tento ceník nenahrazuje katalog. Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Spirax Sarco si vyhrazuje právo změn uvedených údajů.


Máme pro vás produktů: Název produktu. Médium Páry, Plyny, Kapaliny. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.

Verze pro bar je standardně vybavena zabudovaným . Praha - Hostivař, Energetika: - zařízení a armatury pro rozvody: - páry, kondenzátu a ostatních technických plynů a kapalin - zařízení pro výrobu a distribuci čisté. Dalším klíčovým prvkem odvaděče je externí ruční páka, kterou lze vnitřní ventil zcela. Diaphragm Cap Condensation Traps - You find here suppliers from Germany.


Please obtain more information on spare parts, servicing, maintenance, Repair, repair or accessories directly from the registered companies. Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – SANITA v České republice a na Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.