Papirovy nabytek

V této sekci jsou všechny nabízené produkty z programu PAPÍROVÝ NÁBYTEK. V kategoriích SPANÍ, SEZENÍ A STOLOVÁNÍ, UKLÁDÁNÍ, PRÁCE V KANCELÁŘI. Na první pohled křehký, ve skutečnosti stabilní.


Dá se z něho vyrobit nejen židle či stůl, ale třeba i postel nebo celá policová stěna. Designéři si ho oblíbili také proto, že je ekologický a tvárný.

Křehký a ekologický karton. Většina takových výrobků je z kartonů, které již prošly procesem . Takový nábytek je k dostání třeba na Fler. Rollpa - podrobnější popis systému . Kvalitní karton a vlnitá lepenka mohou dětem sloužit stejně dobře jako dřevo.


Navíc si takový nábytek mohou zpestřit podle svého gusta – na papírový nábytek se totiž dá malovat. Mezi jeho další výhody patří recyklovatelnost, .

Podívejte se, jak vypadá papírový nábytek pro náročné, který má styl. Při výrobě nábytku stále častěji vítězí ekologické postupy. Klade se velký důraz na šetrný přístup k životnímu prostředí, a tedy i na spotřebu vytěženého dřeva, která s tím úzce souvisí. Právě výše uvedené důvody se staly hlavními impulzy . Rady a informace, jak si užívat, milovat, být chytrá, krásná a štíhlá.


Novinky a nejnovější módní trendy. Když se řekne papírový nábytek , mnozí vzápětí dodají rollpa. Název pochází ze slov rolled paper, tedy rolovaný papír. Myslíte si, že si z vás děláme srandu? Nábytek z papíru, kdo to kdy slyšel?


Zní to jako protimluv, ale vlnitá lepenka vydrží překvapivě hodně. Papírový nábytek skutečně existuje! Kolečkovou židli z ní samozřejmě neuděláte, ale existuje celá řada aplikací, kde se může úspěšně uplatnit.


Zde popsané výrobky slouží bez jediné závady už mnoho let. Základním tématem je papírový sedací nábytek.

Východiskem teoretické části je mapa významných designerů, producentů a jejich výrobků z této oblasti průmyslového designu. Představeny jsou všechny oblasti nábytkářství, ve kterých je papír ve velké míře využíván, ale nejvíce se práce zaměřuje na sedací nábytek. Police poněkud sporného vzhledu se skládaly jako stavebnice. Zapomeňte na dřevo, kov nebo plast. Jestliže si vaši kancelář nebo byt chcete vybavit netradičním nábytkem s nápadem, vsaďte na karton.


Do neděle se Praha promění v designérský a módní ráj. Začíná totiž jubilejní desátý ročník Desingbloku – akce, která se z minifestiválku pro pár nadšenců rozrostla v monstrózní přehlídku toho nej ze světového i domácího užitého umění a módy. Tak nějak zjednodušeně bych si představovala tento papírový nábytek. On to vlastně není nábytek v pravém slova smyslu, spíš papírové doplňky, pomůcky nebo hračky, které v dětech vzbuzují fantazii a vybízejí je ke kreativitě.


Může to být domeček, stan, skrýš, garáž, jeskyně, tunel. Dětský papírový nábytek. Zabýváme se prodejem standardního sortimentu obalů z vlnité, hladké a kašírované lepenky a dalšího balícího materiálu. Mimo jiné nabízíme také soupravu dětského papírového nábytku (židle, stůl, krabice na hračky, chaloupka, papírový hrad).


Prodává se snad bez výjimky rozložený a sami si jej podle návodu složíte. K montáži není nutné lepidlo ani žádné šroubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.