Led jmenovky do kamionu

Nabízíme světelné LED cedulky vyrobené z plexiskla a barevně podsvícené, na přání můžeme vyrobit text dle Vašeho výběru. Cena pro registrované 485. Diody nabízíme v barvách: červená, modrá, červeno… 49Kč s DPH. Světelná tabulka LED 50x12cm DAF.


Plexi jmenovka osvětlení.

Vysílačky Space truck shop Rudná a Počernice nabízí širokou nabídku radiostanic včetně servisu a montáží. Tímto je zajištěno rovnoměrné svícení LED diod jak pro 12V, tak pro 24V použití. Součástí sady jsou také 2ks silikonových přísavek k uchycení tabulky na čelní sklo kamionu.


Upozorňujeme naše zákazníky, že tabulky jsou vyrobeny u nás v ČR a součástky jsou osazeny na kvalitním plošném spoji SMD technologíí. Vybírejte z červené,bílé,žluté,oranžové,modré,růžové,zelené. Stačí v objednávce do poznámek napsat jak si to přejete barevně udělat a nebo zavolat a dohodnout se.


Zástrčka do zapalovače není součástí dodávky!

S tímto zbožím si u nás zákazníci objednávají též led stmívač s dálkovým . Nabízíme Vám velký výběr amerických, plastových, plechových SPZ jmenovek a reklamních tabulí. Zhotovujeme SPZ jmenovky na míru, dle Vašeho přání. Kdo má židli, ten bydlí“a kdo má v kamáči poličku, má truckerství v malíčku! Toto je naše motto a proto jsme si pro Vás připravili neuvěřitelnou nabídku skvělých odkládacích poliček a stolků do kamionu. Hravě vyřeší Váš problém s nedostatkem místa.


Luxusní poličky, stolky z naší nabídky jsou nejen plně funkční , ale . Vašeho vozu bude bezesporu světelná tabule, vyrobená Vám na míru z našeho e-shopu. Rozměry: 500x500xmm (znak),500x100xmm ( jmenovka). Je možno určit si barvu diod a velikost (standartní barvy - červená, zelená,žlutá a velikost 500x500x100mm ). Vyrobím Led diodové loga všech značek ,,truck,, i jiné. Barvy LED - červená,zelená,žlutá,modrá,bíla. Udělám návrhy na Led loga, opravím nefunkční loga.


Možno dodat svoje jmenovky , nebo loga. Hledam nekoho kdo jezdi obcas do Anglie,Londyn anebo okoli.

CR (jen male do kabiny). Prodám měnič napětí 24V do kamionu. Nabízím k prodeji Led jmenovky 500x100mm paralelně propojené 24V.


Výroba světelné a řezané reklamy - LED LOGA, Pardubice. Rozdvojka do zapalovače s USB a kabelem. V nebo V,podle přání zákazníka. Přívodní kabel je metry. V nabídce najdeme světelné LED tabulky, světelné SPZ jmenovky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.