Kulmofén braun satin hair 5

Prémiově vybavený teplovzdušný ondulační kartáč, který zaujme především speciální funkcí Páry. Ta vám umožní snadno tvarovat vlasy a to bez nutnosti jejich mytí. Nechybí dokonce ani funkce ochlazení, . S touto kulmou si vlasy vysušíte a. Prémiovo vybavená teplovzdušná ondulačná kefa, ktorý zaujme predovšetkým špeciálnou funkciou Pary. Tá vám umožní ľahko tvarovať vlasy a to bez nutnosti ich umývania.


Nechýba dokonca ani funkcia . Pracuje pomocí páry, a tak můžete svůj účes měnit snadno kdykoliv během dne. Potřebujete jiný účes na večer? Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Tato nabídka Kup Teď byla vystavena s pevnou cenou 54Kč, ale nebyla prodána.


Kuriér DHL (pondelok až sobota) - v utorok u vás. Zásielkovňa - v stredu u vás. BRAUN Satin Hair - Kulma AS5je výkonná teplovzdušná kulma určená pro perfektní styling vlasů. Navíc výkonná funkce páry uvolní do vlasů vlhko.


Obchod overený zákazníkmi. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pro přípravu dokonalého účesu využijete stupně regulace. Na prípravu dokonalého úč.


Braun AS 5SatinHair 5. Nemusíte si tedy vlasy umývat vždy, když si je potřebujete upravit. Stisknutím tlačítka suché vlasy snadno a rychle osvěžíte! Nejprve začala s výrobou rádií, kde byla prvním výrobcem kombinovaného rádia s gramofonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.