Billa otevírací doba

Prodejny a otevírací doba. Tankování a čerstvý nákup! Tyto stránky používají Cookies. Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s používáním Cookies. Název prodejny, Město, Adresa, Telefon, Otevírací doba , Vzdálenost.


Funkce přidání aktuálních letáků BILLA do oblíbených vám zaručí, že vás vždy upozorníme na nový leták BILLA na Váš e-mail.

Prohlédněte si BILLA akční leták na Kupi. OTEVÍRACÍ DOBA : PO - SO 7:- 22:00. Supermarket BILLA nabízí široký sortiment čerstvého ovoce, zeleniny, masa, lahůdek a dalšího potravinářského i nepotravinářského zboží. Podívejte se, jak budou mít otevřeno obchody na Silvestra i další dny přelomu roku.


Chybějící košíky, málo otevřených pokladen, otřesná kvalita potravin, v okolí pomočené chodníky, bezdomovci- vevnitř i venku. Vysoké ceny ve srovnání s konkurencí, malý výběr, mimořádně amatérský a neprofesionální personál, stravenky- velký problém. Shnilá a plesnivá zelenina, ovoce, nedostatečná otevírací doba.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení BILLA , Liberec X-Františkov. E- mail: Otevírací doba.

Zpět na přehled obchodůUkázat na mapě. Nechybí ani sortiment konzervovaných a trvanlivých potravin. Dále zde můžete koupit také úklidové a další domácí potřeby. Poslední aktualizace: 4. Nabízíme široký výběr produktů známých i privátních značek.


Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment , jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. Maestro Visa Electron MasterCard American Express. Na průměrné prodejní ploše 9mnabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří většinu jejího . Billa - Přesně podle mého gusta.


Pasáže do obchodního centra a DBK Gastro jsou otevřeny od hodin. BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. S obratem ve výši 2mld. Váš supermarket plný čerstvého zboží.


Většina prodejen Albert bude otevřená do hodin, výjimku mohou tvořit prodejny v obchodních centrech, kde záleží na dohodě s pronajímateli. Pondělí - Pátek: 07: - 21:00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.