Voskování auta postup

Jak voskovat auto , čím a za jak dlouho vosk rozlešťovat, na co si dát pozor a spousta dalších rad a tipů! Ahoj přátelé, dnes jsem si našel další čas Vám natočit trochu videa o voskování. Mnozí z Vás chtějí sami ošetřit. Stále dokola, a pořá a opět a zase znova slyšíme dotazy lidí kolem nás :). Co Vám na tom voskování proboha.


Pomůžeme vám najít ten nejlepší vosk a naučit ty nejlepší postupy voskování auta.

S námi rozzáříte své auto víc než kdy před tím. Ja jsem svoje uplne prvni voskovani delal hodne amatersky (umyt - vosk - rozlestit) a laku jsem rozhodne neublizil. JAK SPRÁVNĚ NAVOSKOVAT AUTO.


Mnoho lidí dosud neví jak správně navoskovat auto. Dvě nejčastější a největší chyby, které lidé při voskování auta dělají, jsou, že použijí příliš mnoho vosku a že stírají ještě nezaschlý vosk. A přitom je postup voskování auta velmi snadný a není vůbec fyzicky náročný, jak si mnoho lidí . Příprava před voskováním.


Každý vosk by měl být aplikován na dokonale čistý povrch. Po důkladném umytí vozidla včetně skel, kol a ostatních částí se doporučuje provést test na přítomnost kontaminací.

V případě přítomnosti je nutné odstranit je před samotným nanášením vosku. Důvodem je, že ani mytí a leštění . Ako správne navoskovať auto. Veľa ľudí stále nevie ako správne navoskovať auto. Dve najčastejšie a najväčšie chyby, ktoré ľudia pri voskovaní auta robia sú, že použijú príliš veľa vosku, a že stierajú ešte nezaschnutý vosk. A pritom je postup voskovania veľmi jednoduchý a nie je vôbec fyzicky náročný, ako si veľa ľudí . Ruční aplikace tekutého vosku na auto - pomocí ruční tlakové nádoby - pomocí PA hobby zpěnovače.


Poradna, postupy jak na leštění autolaku. POSTUP PÉČE O KAROSERII AUTA. Nečistoty na karoserii nejsou zdaleka jen estetická vada,. Proces leštění a voskování je optimální opakovat minimálně dvakrát do roka, zvláště pečlivě pak zejména před zimním obdobím.


Přítomnost ochranné mikrovrstvy poznáme velmi. Voskování auta je leckdy práce na celý den a můžete zde toho vážně víc pokazit než spravit, pokud budete postupovat špatně, ale na internetu je nesčetně návodů, jak auto navoskovat správně. Základem ale je nějaký vosk vůbec používat. Přidá totiž další ochrannou vrstvu laku auta a také umytému autu . Nejdřív otryskejte auto horkou vodou, studená toho moc neodmočí, a dbejte, aby na karoserii dopadala šikmo – má větší odlučovací účinnost. Pak kartáčem naneste pěnu, omyjte a studenou vodou opláchněte.


K dispozici je i voskování , sušit a leštit musíte sami, třeba jelenicí, popisuje Tomáš Mikšovský. Najčastejšie nedostatky vzniknuté pri voskovaní a ich odstránenie.

Vosk je škvrnitý, nerovnomerný. Tento efekt je zvyčajne zrejmý pri pohľade z uhla. Prípravok – vosk bol riedky. Opakovať postup a znova preleštiť. Vyvarujte se kartáčových myček, pro ruční mytí používejte šetrné postupy a vhodné mycí a sušící pomůcky.


Při sušení si dopomáhejte detailerem, aby vůz jednak lépe vypadal a po mytí vydržel déle čistý, ale také tím zamezíte tvorbě vlásečnicových škrábanečků v laku. Lesteni a voskovani aut neni zavodni disciplinou a postupem casu se z jednoduche cinnosti nanaseni a lesteni voskovych preparatu stava opravdova . Niektorí motoristi si nerobia ťažkú hlavu so spôsobom umývania auta a čistia raz hore, raz dolu. Ak máte k svojmu povozu aspoň ako- taký vzťah, nerobte to. Spodné časti, ako nárazník, blatníky a prahy sú vždy najviac znečistené, preto musia prísť na rad až na koniec. Pokud chceš zachovat dlouhodobou konzervaci laku, tak auto umývej pouze čistou vodou.


Jestliže použiješ nevhodnou chemii, nelze se pak divit, že se tím konzervace poškozuje a výrazně zkrátí. A nejen to, nevhodná čistící chemie dává zabrat i laku a dalším materiálům. Ad postup k voskování , je nutné . Tekuté vosky v rozprašovači sú obľúbené pre rýchlu aplikáciu a dajú sa použiť po každom umývaní.


Po voskovaní nastriekajte pánty olejom. Samotný vosk im v ich funkčnosti nepomáha. Vystřídal mnoho center na čištění aut a většinou se dá říct, že na první pohled splnili jeho očekávání.


Navíc se snažil automobil pravidelně voskovat – každý centrum čištění aut má odlišné produkty, postupy a ceny – průměrně voskoval kolem 80- Kč. Jednou takhle dostal doporučení na UMYEM, kde .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.