Pronájem zmrzlinového stánku

Pokud už provoz existuje a začnete točit zmrzlinu, máte povinnost oznámit rozšíření provozu. Vybudování stánku : tekoucí pitná voda – studená, . Prodejní stánek , zmrzlinový stánek , kiosek, mobilní buňka, - 3. Konstrukce sušené řezivo-tl. OSB,vnitřní obklad OSB, střecha PVC folie, rozvody vody a elektřiny vč.


Okenní otvor s okenicemi.

Mobilní zmrzlinový stánek nebo přívěs vám umožní rozšířit pole své působnosti i mimo kamennou prodejnu, obsadit lukrativní prostor v místě, kde není nájem jiných prostor k dispozici nebo žádoucí. Využijte naplno letní sezónu a mimořádné příležitosti, jako jsou veletrhy nebo dětské dny. Připravili jsme pro Vás vyvážené řešení zmrzlinových stánků kde jsou zakomponovány praktické zkušenosti s prodejem točené zmrzliny a požadavky kontrolních orgánů.


Vyrobíme pro Vás zmrzlinový stánek podle konkrétního zadání přesně na míru včetně nerezového interiéru. Stánky jsou tepelně izolované, s dostatkem . Vím, že se na tom dá docela dobře trhnout, na dobrém místě se dá za den vydělat pěkný balík. Nevím co všechno je potřeba zařídit, jestli potřebuju vyučení v oboru, jak je to hygienou a tak. Provozujete někdo stánek ?

A pootm, jak vybrat zmrzlinovy stroj, nekde pisou že čína je ok, jinde . Zmrzlinové stroje - pronájem , prodej a bazar zmrzlinových strojů. V ceně je zapůjčení prodejního příslušenství, prodejního pultu nebo celého stánku. Pronájem je možný vždy pouze s naší . Stánky, trafiky, kiosky, unimo buňky, stánky, veletržní konstrukce, pódia, rampy, mobilní objekty Prodej stánku Tabák, zavedený let v provozu, Praha 10. Prodám již vyrobené zmrzlinové stánky se slevou. PRONÁJEM ZMRZLINOVÉHO STROJE a VÝROBNÍKU LT.


S výběrem vhodného typu do Vaší provozovny Vám rádi poradíme. Začínáte-li s prodejem zmrzliny otestujte si sezónu s pronajatým strojem od nás. Jestliže hledáte partnera na stylový sweet catering, hlásíme se do služby!


Připravíme hostům vaší svatby, večírku nebo prezentační akce naše ňam ňam dobroty anebo vyrobíme i speciality podle vašeho přání. Vaši akci může ozdobit náš retro zmrzlinářský vozík anebo klasická zmrzlinářská vitrína – obojí výhradně s naší . Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Prodej, pronájem ostatních druhů nemovitostí v Jihomoravském kraji na Sbazar. Zajišťujeme odborný servis, opravy zmrzlinových strojů, zaškolení obsluhy ve Vaší . Postavte zmrzlinový svět. Pokud víte o dokonalém místě pro váš stánek se zmrzlinou a ani v nejmenším se z něj nehodláte přesunout, jsou pro vás jako stvořené dekorativní prodejní stánky s plným vybavením.


Stejně jako v případě přívěsů je jen na vás, jaký sortiment se rozhodnete svým zákazníkům . Profesionální 3-pákový zmrzlinový stroj na kolečkách.

Chcete mít náš stánek na Vaší akci? Neváhejte nás kontaktovat a domluvíme se na podmínkách. Máte chuť na poctivou točenou zmrzlinu? Rádi Vás přivítáme v našich stáncích.


Náš sortiment zahrnuje zmrzlinové směsi, kornoutky, ledové tříště a mnohem více. V zastoupení společnosti Ahold Czech Republic, a. Nabízíme také kvalitní zmrzlinové stroje vč. Hypermarket je situován na okraji města Přerov v těsné blízkosti vlakového a autobusového nádraží. Plocha pro zmrzlinový stánek. Centrum je situováno v městské části Ostrava-Poruba.


V blízkosti hypermarketu se nachází několik . I přesto, že se venkovní teploty stěží vyškrábou nad deset stupňů Celsia, řada z nás se již nechala zlákat ke koupi točené zmrzliny. Stánků se zmrzlinou sice v současné době není příliš, se zvyšujícími se teplotami a postupujícím jarem jich ovšem bude postupně přibývat. Vlastníte-li restauraci, cukrárnu, jste majitelem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.